Με επιτυχία έγινε η εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Πεντέλης στις 17/10 – Ήταν η 9η τους τελευταίους 22 μήνες
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Με επιτυχία έγινε η εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Πεντέλης στις 17/10 – Ήταν η 9η τους τελευταίους 22 μήνες

Με επιτυχία διεξήχθη η 9η των τελευταίων 22 μηνών και 29η συνολικά Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Πεντέλης στις 17 Οκτωβρίου.

Η αιμοληψία διενεργήθηκε στο Κολυμβητήριο Μελισσίων από συνεργείο του Νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμινγκ», που διασφάλισε την απόλυτη και αυστηρή τήρηση των υγειονομικών κανονισμών για την προστασία των αιμοδοτών.

Η δήμαρχος και η διοίκηση του Δήμου ευχαριστούν, για ακόμη μία φορά, τους εθελοντές αιμοδότες για τη συμμετοχή τους και την προσφορά τους προς τους συνανθρώπους μας, ιδιαίτερα αυτή τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας της Covid 19, όπου οι ανάγκες σε αίμα εμφανίζονται αυξημένες.

Ευχαριστούν επίσης την ομάδα που είχε την ευθύνη της οργάνωσης της αιμοδοσίας και συγκεκριμένα την υπάλληλο Ντόρα Σαπουνά και τις εθελόντριες Αγγελική Βλάχου και Μαρία Χατζηνικολάου και τέλος το προσωπικό του Νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμινγκ», τις γιατρούς κ.κ. Κουτσογιάννη και Μουρατίδου, καθώς και όλους τους τεχνολόγους και νοσηλευτές.

Δίπλα στους εθελοντές αιμοδότες, στο επιστημονικό προσωπικό του Νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμινγκ» και στο προσωπικό του Δήμου Πεντέλης, βρέθηκε η δήμαρχος, Δήμητρα Κεχαγιά, η οποία είναι και εθελόντρια αιμοδότης, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και ο γενικός γραμματέας του Δήμου, Γεώργιος Καρβουνάκης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet