Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 22η Εθελοντική Αιμοδοσία Δήμου Πεντέλης
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 22η Εθελοντική Αιμοδοσία Δήμου Πεντέλης

Με επιτυχία ο Δήμος Πεντέλης πραγματοποίησε την 22η Εθελοντική Αιμοδοσία την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019 στο δημαρχείο Πεντέλης με σκοπό την ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος, ώστε να μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σε μονάδες αίματος των δημοτών, εθελοντών αιμοδοτών, κατοίκων και πολιτών.

Εργαζόμενοι και πολίτες για άλλη μια φορά απέδειξαν έμπρακτα την αλληλεγγύη και την ανιδιοτέλειά τους ενισχύοντας έναν σημαντικό θεσμό για την τοπική κοινωνία.

Την αιμοληψία υλοποίησε το κινητό συνεργείο του Νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμινγκ», έπειτα από τον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο στους εθελοντές αιμοδότες.

Δίπλα στους εθελοντές αιμοδότες, στο επιστημονικό προσωπικό του νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμινγκ» και στο προσωπικό του Δήμου Πεντέλης βρέθηκε η δήμαρχος Δήμητρα Κεχαγιά, η οποία είναι και εθελόντρια αιμοδότης, το σύνολο των αντιδημάρχων και ο γενικός γραμματέας, Γιώργος Καρβουνάκης.

Με ανακοίνωσή του ο Δήμος Πεντέλης ευχαριστεί τις επιχειρήσεις «Σκλαβενίτης» και «Fromageries Bel Hellas S.A.», για τις ευγενικές χορηγίες τους, καθώς και την ομάδα των εθελοντών του Δήμου.

Η δράση Εθελοντικής Αιμοδοσίας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Απριλίου 2020 κατά τις ώρες 9:30 – 13:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελισσίων (17ης Νοεμβρίου 15 & Αγ. Γεωργίου).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet