Με κέφι και χορό γιόρτασε ο Σύλλογος Ηπειρωτών
Κοινωνία

Με κέφι και χορό γιόρτασε ο Σύλλογος Ηπειρωτών

Μία υπέροχη βραδιά χάρισε την Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014 ο Σύλλογος Ηπειρωτών Νέας Πεντέλης & Πεντέλης σε όσους παρευρέθησαν στο γλέντι που διοργάνωσε στην πλατεία της Δημοτικής Κοινότητας Πεντέλης.

Μία εκδήλωση με χρώματα, μουσική με τους ήχους του κλαρίνου, τραγούδια από το συγκρότημα «Οι Λαλητάδες», παραδοσιακούς χορούς και άφθονο κρασί, δεν άργησε να απογειώσει το κέφι μικρών και μεγάλων, αναβιώνοντας ένα γνήσιο παραδοσιακό πανηγύρι. Ένα πολιτιστικό αντάμωμα που φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά από γενιά σε γενιά, όταν μας απομακρύνει η σκληρή πραγματικότητα.

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση ο δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης αναφέρθηκε στην προσφορά του Συλλόγου στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης. Επεσήμανε δε ότι, η Ήπειρος ανέδειξε τους σημαντικότερους Εθνικούς ευεργέτες οι οποίοι λειτούργησαν με αίσθημα προσφοράς και αγάπης για την πατρίδα και των οποίων τα έργα κοσμούν και στηρίζουν την Ελλάδα.

Στο Ηπειρώτικο αντάμωμα παρευρέθησαν επίσης ο επικεφαλής της ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, οι αντιδήμαρχοι Λευτέρης Κοντουλάκος και Γιάννης Ζώης, η αναπληρωτής διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία Πολυτίμη Λεονάρδου, ο δημοτικός σύμβουλος Λευτέρης Κιτσούλης, οι τοπικοί σύμβουλοι Μανώλης Μιχελακάκης και Σούλα Σουτάδη- Καπράλου, εκπρόσωποι πολιτιστικών Συλλόγων και φορέων της πόλης και πολλοί φίλοι.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet