Με «καλά νέα» έκοψε την πίτα του ο «Άγιος Γεώργιος Γκιούλμπαξε» στα Μελίσσια
Κοινωνία

Με «καλά νέα» έκοψε την πίτα του ο «Άγιος Γεώργιος Γκιούλμπαξε» στα Μελίσσια

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας είχε το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020 ο Μικρασιατικός – Πολιτιστικός Σύλλογος Μελισσίων «Άγιος Γεώργιος Γκιούλμπαξε», με μεγάλη συμμετοχή των μελών του, μέσα σε ένα φιλικό και εγκάρδιο περιβάλλον, με παρουσία εκπροσώπων φορέων και φίλων.

Ο πρόεδρός του, Παναγιώτης Γκατζόλης, ευχαρίστησε τα μέλη και τους φίλους για τη συμβολή τους στην πορεία και το έργο του συλλόγου και ευχήθηκε στους παριστάμενους «η νέα χρονιά να είναι γεμάτη Υγεία Αγάπη, Ειρήνη και Αλληλεγγύη και δημιουργία και ο σύλλογος να συνεχίσει δυναμικά το έργο του με περισσότερες εκδηλώσεις».

«Όπως όλοι γνωρίζετε, η χρονιά που έφυγε ήταν μια ιδιαίτερη χρονιά για μας, διότι επιτέλους το όνειρό μας έγινε πραγματικότητα, με την απόκτηση δική μας στέγης, έναν στόχο που είχαν θέσει όλα τα προηγούμενα Δ.Σ.», σημείωσε στον χαιρετισμό του ο κ. Γκατζόλης και πρόσθεσε:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλα τα μέλη του Δ.Σ. στον πρώην δήμαρχο της πόλης μας, κ. Δημήτρη Τομπουλίδη και μέλος του συλλόγου μας, για την ενεργή βοήθεια, συμμέτοχη και συμβολή του σε αυτή μας την προσπάθεια, ώστε να αποκτήσουμε την δική μας στέγη».

Όπως είπε, ωστόσο, ο σύλλογος δεν σταματά εδώ και επανέρχεται με μεγαλύτερη ένταση και θέληση για να αποκτήσει και το διπλανό οίκημα, εφόσον αυτό εξακολουθεί να διατίθεται. «Και να ξέρετε ότι είμαστε πολύ κοντά και σε αυτή την πραγματοποίηση του στόχου μας, αν όλοι εσείς, σταθείτε δίπλα μας, αρωγοί σε αυτή τη σημαντική μας προσπάθεια» είπε προς τους φίλους του συλλόγου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι ιερείς του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου πατέρες Λουκάς και Βασίλειος, η δημοτική σύμβουλος Φωτεινή Μαρκαντώνη, η όποια εκπροσώπησε τη δήμαρχο Δήμητρα Κεχαγιά, η οποία λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να παραστεί, ο γενικός γραμματέας του Δήμου Πεντέλης και πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Μελισσίων «Ερωτόκριτος», Γιώργος Καρβουνάκης, ο πρώην δήμαρχος Μελισσίων Ιωάννης Μητρόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, Λευτέρης Κοντουλάκος, επικεφαλής συνδυασμού, Παναγιώτης Μούστρης, Θέκλα Μαντέλη, Ηλίας Βιλλιώτης, Νίκος Τόλιος, ο πρόεδρος της Κοινότητας Μελισσίων Νικόλαος Δροσάτος, ο τοπικός σύμβουλος Σάββας Βορέας, η πρόεδρος της Β/βάθμιας Επιτροπής Παιδείας Σέβη Πάχνη, ο πρόεδρος των Λαλητάδων, Βασίλειος Ζευγώλης, η πρόεδρος Κρητών Νέας Πεντέλης, Χρύσα Μπάμπου, οι πρώην πρόεδροι του συλλόγου Σωτήριος Δαγδελένης, Μάκης Κυβέλος, και Χρήστος Κάζος και το μέλος των Μικρασιατών Φιλοθέης – Ν. Ψυχικού Σωκράτης Μαστραντώνης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet