Με μεγάφωνα στους δρόμους οι εθελοντές Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πεντέλης
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Με μεγάφωνα στους δρόμους οι εθελοντές Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πεντέλης

Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας Πεντέλης, Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π. και Πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της Κ.Ε.Δ.Ε., Βλάσσης Σιώμος Επικεφαλής Ομάδας Εθελοντών για την ενημέρωση των πολιτών σχετικά με τον περιορισμό των μετακινήσεων τους στο Δήμο Πεντέλης.

Καθώς τα κρούσματα από τον κορωνοϊό αυξάνονται δραματικά σε όλη την υφήλιο, ο Δήμος Πεντέλης, θέλοντας να συνδράμει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στον περιορισμό της διασποράς των κρουσμάτων του «Covid-19», ανέλαβε πρωτοβουλία με σκοπό να ενημερώσει τους πολίτες για την σημαντικότητα του περιορισμού των μετακινήσεων τους.

Τις ενημερώσεις διενεργεί η διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πεντέλης με εθελοντές και επικεφαλής τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο Πολιτικής Προστασίας Πεντέλης, πρόεδρο του ΣΠΑΠ και πρόεδρο της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της ΚΕΔΕ, Βλάσση Σιώμο.

Η ενημέρωση διενεργείται με οχήματα της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πεντέλης, που φέρουν μεγάφωνα, σε όλους τους κεντρικούς δρόμους του Δήμου Πεντέλης τονίζοντας τη σοβαρότητα της κατάστασης, τη σπουδαιότητα της τήρησης των μέτρων για τον περιορισμό των μετακινήσεων των πολιτών και, το κυριότερο, για τη διασφάλιση της υγείας όλων των κατοίκων.

Το κυρίαρχο  μήνυμα που ακούγεται από τα μεγάφωνα είναι το εξής: «Ο Δήμος Πεντέλης σας παρακαλεί πολύ να περιορίσετε τις μετακινήσεις σας μόνο στις απολύτως απαραίτητες. Μην βάζετε σε κίνδυνο τους εαυτούς σας, τις οικογένειές σας και τους συνανθρώπους σας. Σας παρακαλούμε πολύ μείνετε στο σπίτι σας για το καλό όλων μας».

Ο κ. Βλάσσης, κατά τη διάρκεια της δράσης ενημέρωσης των πολιτών, δήλωσε:

«Ευχαριστώ θερμά τους εθελοντές Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πεντέλης που συμμετέχουν στις δράσεις ενημέρωσης των πολιτών για τον περιορισμό των μετακινήσεων. Όλοι μαζί, με ομοψυχία, μπορούμε να νικήσουμε και σε αυτή τη μάχη, με την προϋπόθεση να υλοποιούμε τις παραινέσεις των ειδικών επιστημόνων.

»Αιρετοί, εργαζόμενοι και εθελοντές, με ομοψυχία, είμαστε στα πόστα μας, όποια στιγμή και αν αυτό απαιτηθεί, υπερβάλλοντες εαυτούς. Παρακαλώ τους συμπολίτες μας να μην ξεχνούν: Μείνετε Σπίτι! Σας χρειαζόμαστε όλους υγιείς και δυνατούς».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet