Θεμελιώθηκε το νέο σχολικό συγκρότημα στην Καλλιθέα
Κοινωνία

Θεμελιώθηκε το νέο σχολικό συγκρότημα στην Καλλιθέα

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου η τελετή αγιασμού και θεμελίωσης του νέου σχολικού συγκροτήματος νηπιαγωγείου, δημοτικού και κλειστού γυμναστηρίου στην περιοχή Καλλιθέα Πεντέλης, από τον δήμαρχο Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος αναφέρονται τα εξής:

Με συγκίνηση δικαίωσης ο Αγιασμός και η θεμελίωση Σχολικού Συγκροτήματος και Κλειστού Γυμναστηρίου στην Πεντέλη.

ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΑΘΛΗΣΗ ΣΕ ΟΤΙ ΙΕΡΟΤΕΡΟ ΕΧΟΥΜΕ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!

Ο δήμαρχος Πεντέλης Δ. Στεργίου-Καψάλης «θεμελιώνει» το νέο σχολικό συγκρότημα στην Πεντέλη Με συναισθήματα συγκίνησης και δικαίωσης, ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης με τον 15ετή αγώνα δρόμου του, τέλεσε τον αγιασμό και τη θεμελίωση του νέου σχολικού συγκροτήματος 2ου Νηπιαγωγείου – 2ου Δημοτικού και κλειστού Γυμναστηρίου στην Πεντέλη, στην περιοχή Καλλιθέα.

Η σημαντική αυτή ημέρα για τον Δήμο, δεν αποτελεί μόνο δικαίωση για τους πολυετείς αγώνες του δημάρχου Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη. Αποτελεί την οριστική λύση στις αυξημένες ανάγκες για σχολικές αίθουσες και αθλητικούς χώρους που παρουσιάστηκαν στον Δήμο Πεντέλης μετά την Καλλικρατική συγκρότησή του.

Στην ομιλία του ο δήμαρχος Πεντέλης ευχαρίστησε ιδιαίτερα όσους πίστεψαν την προσπάθειά του και τη πρωτοβουλία του αυτή μα και όσους την πολέμησαν, αλλά κατάλαβαν στη διαδρομή ότι έργα που αφορούν στη ζωή και εκπαίδευση, στην ελπίδα μας, τα παιδιά μας, δεν φρενάρονται…

Επίσης τόνισε ότι, αυτό το έργο πρέπει να στηριχθεί σαν έργο ζωής και σαν στοιχείο που θα λειτουργήσει θετικά στην εκπαίδευση και στη χωροταξική αναθεώρηση του Καλλικράτη στην περιοχή.

Με την παρουσία τους τίμησαν τη σημαντική αυτή ημέρα, ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Θερμοπυλών κ.κ. Ιωάννης, ο οποίος τέλεσε και τον αγιασμό, ο ακαδημαϊκός καθηγητής Πανεπιστημίου Χαράλαμπος Τοκατλίδης, ο πρ. υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης ο οποίος προώθησε τη χρηματοδότηση του έργου, ο ανεξάρτητος βουλευτής Βασίλειος Καπερνάρος, ο πρ. υπουργός Απόστολος Ανδρεουλάκος, η περιφερειακή σύμβουλος Φωτεινή Βρύνα, η διοικήτρια του Νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία. Από την Τοπική Αυτοδιοίκηση συμμετείχαν οι θεματικοί αντιδήμαρχοι Δήμου Πεντέλης Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου και Άντα Χάνου-Μπούσουλα, οι αντιδήμαρχοι Μελισσίων, Νέας Πεντέλης και Πεντέλης Ηλίας Τσουχνικάς, Λευτέρης Κοντουλάκος και Ιωάννης Ζώης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Μιχαλέλης, Τίτσα Κυβέλου, Ηλίας Βιλιώτης, Ισίδωρος Μάδης δημοτικός Σύμβουλος Παιανίας και οι πρόεδροι Τοπικών Συμβουλίων Πεντέλης και Νέας Πεντέλης Ιωάννης Ζούνης και Μανώλης Μιχελακάκης και οι τοπικοί σύμβουλοι Χρυσούλα Σουτάδη, Γιώργος Μαγιάτης, Σταυρούλα Μιχαλοπούλου, Ειρήνη Βλάχου, Απόστολος Φρατζής, Κανέλλος Γεωργόπουλος και Άγγελος Πανδράς, εκπρόσωποι της αναδόχου κατασκευαστικής εταιρείας, σύλλογοι – φορείς της πόλης μας και πολλοί φίλοι δημότες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet