Με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο συναντήθηκε ο Γ. Κατσικογιάννης
Κοινωνία

Με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο συναντήθηκε ο Γ. Κατσικογιάννης

Τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο συνάντησε ο υποψήφιος δήμαρχος Πεντέλης Γιώργος Κατσικογιάννης, στο πλαίσιο των ενημερωτικών του επαφών με θεσμούς – αρχές – φορείς.

Η συνάντηση έλαβε χώρα την Πέμπτη 11 Απριλίου 2019 στα γραφεία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Αντηλλάγησαν απόψεις για τα Ιστορικά Εκκλησιαστικά και Μοναστικά μνημεία του Δήμου Πεντέλης, όπως και για θέματα που αφορούν γενικά τον Δήμο Πεντέλης και τους δημότες του.

Σύντομη συνάντηση είχε ο Γιώργος Κατσικογιάννης και με τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Θεσπιών και Πρωτοσύγκελο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, κ. Συμεών και τον ιδιαίτερό του, κ. Ιωάννη Μίχο.

Ειδικότερα ο Γιώργος Κατσικογιάννης δήλωσε:

«Είχα την τιμή και την χαρά να συναντηθώ με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο.

»Η μακρόχρονη γνωριμία μου μαζί του και η παρακολούθηση της πορείας του, μου επέτρεψαν να έχω πλήρη και θετική εικόνα για την προσωπικότητά του.

»Η προσωπική επαφή μαζί του, όμως, είναι καταλυτική για την επιβεβαίωση της ανθρωποκεντρικής του φιλοσοφίας, του αμέριστου ενδιαφέροντός του για τα κοινά και τα εκκλησιαστικά θέματα, όπως και για τον Δήμο Πεντέλης.

»Είμεθα τυχεροί ως Ελλάδα και Έλληνες, που στις δύσκολες εποχές που βιώνουμε, ο προκαθήμενος της Εκκλησίας μας είναι ο Άνθρωπος της Προσφοράς και της Αγάπης».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet