Νέα επιστολή – επίθεση του δημάρχου Πεντέλης στον Α. Νεφελούδη για τη λαϊκή στο ΝΙΕΝ
Κοινωνία

Νέα επιστολή – επίθεση του δημάρχου Πεντέλης στον Α. Νεφελούδη για τη λαϊκή στο ΝΙΕΝ

Συνεχίζει την επίθεση κατά του γενικού γραμματέα του υπουργείου Εργασίας, Ανδρέα Νεφελούδη, ο δήμαρχος Πεντέλης, Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, με αφορμή το «μπλοκάρισμα» από τον πρώτο της απόφασης του ΕΦΚΑ (Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης) για παραχώρηση του ακάλυπτου χώρου του Νοσηλευτικού Ιδρύματος Εμπορικού Ναυτικού (ΝΙΕΝ) για τη μεταφορά εκεί της λαϊκής αγοράς Ν. Πεντέλης.

Με νέα επιστολή του προς τον γενικό γραμματέα, με ημερομηνία 4 Ιουνίου 2018, την οποία κοινοποιεί μεταξύ άλλων στο Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον πρωθυπουργό, ο δήμαρχος εγκαλεί τον κ. Νεφελούδη ότι ακυρώνει τον ΕΦΚΑ, παρακάμπτοντας την ομόφωνη απόφασή του, αλλά και ότι προσβάλλει το αυτοδιοίκητο των Δήμων, με το να καλεί σε σύσκεψη επί του θέματος, εκτός της διοίκησης, και τις παρατάξεις της μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Πεντέλης.

Η νέα επιστολή του δημάρχου έρχεται αφ’ ότου ο γενικός γραμματέας ξεκαθάρισε, με αποκλειστική συνέντευξή του στο ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ, ότι δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει το σχέδιο για λειτουργία λαϊκής αγοράς στον χώρο του ΝΙΕΝ, ενώ παράλληλα δίνει αναλυτικές απαντήσεις σε όλες τις παραμέτρους που αφορούν στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Πάντως, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις βαραίνει ακόμη περισσότερο το κλίμα αναφορικά με την αυριανή (Τρίτη 5 Ιουνίου 2018) συνάντηση στο υπουργείο μεταξύ του γενικού γραμματέα, της δημοτικής Αρχής Πεντέλης και των δημοτικών παρατάξεων, προκειμένου να συζητηθούν λύσεις για τη γενικότερη αξιοποίηση του ακινήτου του ΝΙΕΝ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet