Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή: Πόσα χρήματα χρειάζεστε για το Καρναβάλι σας κ. Κεχαγιά;
Κοινωνία

Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή: Πόσα χρήματα χρειάζεστε για το Καρναβάλι σας κ. Κεχαγιά;

«Αφού “έλυσε” τα χρόνια προβλήματα του Δήμου Πεντέλης, η διοίκηση της δημάρχου κ. Κεχαγιά, αποφάσισε να καταπιαστεί με τα “θεάματα”» αναφέρει, με σκωπτικό ύφος, ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή, με επικεφαλής τον Αντώνη Φειδοπιάστη.

Αφορμή, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της, το γεγονός ότι τελευταίες μέρες η διοίκηση του Δήμου «γυρίζει από επιχείρηση σε επιχείρηση στα Μελίσσια» και μοιράζει επιστολές με τις οποίες τις καλεί να γίνουν χορηγοί για τις Αποκριές 2020, ώστε «να βάλουν κι αυτοί ένα λιθαράκι στην επιτυχία των αποκριάτικων εκδηλώσεων του Δήμου μας».

Η παράταξη θυμίζει στην κ. Κεχαγιά ότι «λιθαράκι στην επιτυχία των αποκριάτικων εκδηλώσεων, θέλοντας και μη, βάζουν και οι πολίτες του Δήμου μας, μέσω του ποσού των 15.000 ευρώ που έχετε εντάξει στον προϋπολογισμό του 2020, στον κωδικό των πολιτιστικών δαπανών», για να αναρωτηθεί στη συνέχεια: «Δεν αρκούν αυτά τα χρήματα για να κάνετε τις καρναβαλικές εκδηλώσεις στον Δήμο και ζητάτε επιπλέον χρήματα από τις επιχειρήσεις; Πόσα σκοπεύετε να δαπανήσετε για τις αποκριάτικες φιέστες σας;».

Και με εξίσου «αιχμηρό» τρόπο, η ανακοίνωση της παράταξης καταλήγει:

«Δυστυχώς, για τον Δήμο Πεντέλης και τους κατοίκους του, τα καθημερινά προβλήματα παραμένουν άλυτα και δεν μπορούν να “κουκουλωθούν” με κανενός είδους “μασκάρεμα”. Η επίλυσή τους απαιτεί στρατηγική, σχέδιο και πολιτική βούληση, που όσο περνά ο καιρός φαίνεται όλο και περισσότερο ότι λείπουν από τη σημερινή διοίκηση».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet