Ν. Κοσμοπούλου: Να εστιάσουμε στις αδυναμίες μας και να συντονιστούμε για την πιθανή δύσκολη ώρα στο Πεντελικό
Κοινωνία

Ν. Κοσμοπούλου: Να εστιάσουμε στις αδυναμίες μας και να συντονιστούμε για την πιθανή δύσκολη ώρα στο Πεντελικό

Συνεδρίαση του ΤΕΣΟΠΠ (Τοπικό Επιχειρησιακό Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας) του Δήμου Πεντέλης πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 7 Ιουνίου στο δημοτικό κατάστημα της Δ.Κ. Πεντέλης. Κατά τη συνεδρίαση συζητήθηκαν τα θέματα πρόληψης και επιχειρησιακού συντονισμού που αφορούν στην αντιπυρική περίοδο 2024.

Παίρνοντας το λόγο στην αρχή της συνεδρίασης η δήμαρχος Νατάσσα Κοσμοπούλου τόνισε ότι «εδώ δεν ήρθαμε να συγχαρούμε ο ένας τον άλλον. Ήρθαμε για να δούμε τις αδυναμίες μας και να συντονίσουμε τις κινήσεις μας για την πιθανή δύσκολη ώρα. Είμαστε εδώ για να προφυλάξουμε την ανθρώπινη ζωή και την περιουσία των κατοίκων». Σε αυτή την κατεύθυνση, η δημοτική αρχή τοποθετήθηκε για το επίπεδο ετοιμότητας των υπηρεσιών και τις ενέργειες που υπολείπονται. Δόθηκε βάση στην καλή επικοινωνία και συνεργασία όλων των εμπλεκομένων φορέων, ενώ αναφορά στην ενημέρωση για την πρόληψη και την επιτήρηση «ως βάσεις πάνω στις οποίες χτίζεται με σχέδιο, οργάνωση και πρωτοποριακό τεχνολογικό εξοπλισμό, όλο το οικοδόμημα του συστήματος θωράκισης.

Στην σύσκεψη, στην οποία προέδρευσε η δήμαρχος Πεντέλης, συμμετείχαν η αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Λουκία Κεφαλογιάννη, ο νέος πρόεδρος του ΣΠΑΠ δήμαρχος Κηφισιάς Βασίλης Ξυπολυτάς, ο υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βασίλης Μπούρας, ο σύμβουλος ανάδειξης του Πεντελικού Λευτέρης Μανιαδάκης, ο εντεταλμένος σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας Αναστάσιος Βλάχος, η εντεταλμένη ΚΕΠΙΧ Κέλλυ Διακομανώλη, ο σύμβουλος Τεχνικών Θεμάτων Γιάννης Ξανθάκος και εκπρόσωποι της Πυροσβεστικής και του Στρατού. Επίσης, παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Ιωάννης Ζούνης, Δημήτριος Τσούκλερης, Φώτης Φωτίου, Γιώργος Δρόσος, η δημοτική σύμβουλος εντεταλμένη Δ.Κ. Πεντέλης Μερόπη Καπετανοπούλου και υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet