Οι εκδηλώσεις και οι δράσεις των ΚΑΠΗ του Δήμου Πεντέλης τον Σεπτέμβριο 2023
Κοινωνία

Οι εκδηλώσεις και οι δράσεις των ΚΑΠΗ του Δήμου Πεντέλης τον Σεπτέμβριο 2023

Ξεκινούν οι δράσεις και οι εκδηλώσεις των ΚΑΠΗ του Δήμου Πεντέλης από την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023. Σε ανακοίνωση του Δήμου, την οποία υπογράφουν η δήμαρχος Δήμητρα Κεχαγιά και η αντιδήμαρχος Γεωργία Μητροπούλου, αναφέρεται: «Η Δημοτική Αρχή και το Τμήμα των ΚΑΠΗ της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Πεντέλης καλωσορίζουν τα μέλη τους μετά τις καλοκαιρινές διακοπές και τους ευχόμαστε υγεία, μακροημέρευση, όρεξη για ζωή και να συνεχίσουν να μας χαρίζουν απλόχερα αγάπη, γνώσεις και πολύτιμες συμβουλές. Συνεχίζουμε με πολύ περισσότερες δράσεις από αυτές, που έχουμε κάνει μέχρι σήμερα. Και αυτό είναι το ελάχιστο, που μπορούμε να κάνουμε για να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη του ΚΑΠΗ, καταθέτοντας ταυτόχρονα αθόρυβα και διακριτικά τον σεβασμό μας, για όλα όσα μας πρόσφεραν και για όλα όσα μας χάρισαν όλο αυτό το διάστημα».

Το πρόγραμμα δράσεων και εκδηλώσεων έχει ως εξής:

  • Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου, ώρα 11:30: Αγιασμός στο Γ΄ΚΑΠΗ (Καποδιστρίου 14 Μελίσσια) για την έναρξη της φθινοπωρινής περιόδου με ένα γλυκό καλωσόρισμα με μικρό μπουφέ.
  • Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου, ώρα 11:00: Αγιασμός στο ΚΑΠΗ Νέα Πεντέλη (25ης Μαρτίου 44 Νέα Πεντέλη) για την έναρξη της φθινοπωρινής περιόδου με ένα γλυκό καλωσόρισμα και μικρό μπουφέ.
  • Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου, ώρα 11:00: Αγιασμός στο κεντρικό ΚΑΠΗ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ (Αγ. Σαράντα 2 Μελίσσια) την έναρξη της φθινοπωρινής περιόδου με ένα γλυκό καλωσόρισμα και μικρό μπουφέ.
  • Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, ώρα 11:00: Αγιασμός στο Δ ΚΑΠΗ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ (Νάξου 16 Μελίσσια) για την έναρξη της φθινοπωρινής περιόδου με ένα γλυκό καλωσόρισμα και μικρό μπουφέ.
  • 22-28 Σεπτεμβρίου, 7ήμερη εκδρομή στα Λουτρά Αιδηψού στο ξενοδοχείο ΑΥΡΑ. Κόστος συμμετοχής: Διαμονή σε δίκλινο – τρίκλινο δωμάτιο: 200 ευρώ συν το καραβάκι. Στην τιμή περιλαμβάνονται 6 διανυκτερεύσεις, ημιδιατροφή με πρωινό, μεσημεριανό, ελαφρύ απογευματινό καθώς και η ιαματική λουτροθεραπεία στην πισίνα του ξενοδοχείου. Η μεταφορά με το πούλμαν είναι δωρεάν. Συμμετοχή ως Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου.
  • Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της Τρίτης Ηλικίας: Βόλτα στον Ωρωπό και φαγητό στο εστιατόριο «Χρήστος και Μαρία» με πολύ χορό και κέφι για όλα τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου μας. Ώρα αναχώρησης 12:00 – επιστροφή 17:30.
  • Προσεχώς ταξίδι στο εξωτερικό – Νοέμβριος 2023 Κωνσταντινούπολη – Βόσπορος – Πριγκηπόνησα: 6 ημέρες οδικώς – δήλωση εκδήλωση ενδιαφέροντος ως 30/9/2023.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet