Ο Δήμος Πεντέλης μεριμνά για τα αδέσποτα ζώα
Κοινωνία

Ο Δήμος Πεντέλης μεριμνά για τα αδέσποτα ζώα

Ο Δήμος Πεντέλης μεριμνά για τα αδέσποτα ζώα και στις δύσκολες συνθήκες που δημιουργεί η κρίση με τον κορωνοϊό

Ο Δήμος Πεντέλης, παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες που δημιουργούνται για τα ζώα από τον περιορισμό της κυκλοφορίας των πολιτών και τα υπόλοιπα έκτακτα μέτρα αντιμετώπισης της εξάπλωσης του «Covid-19», δεν ξεχνά τα αδέσποτα και λαμβάνει μέτρα και γι’ αυτά.

Έτσι, όπως ενημερώνει, σε συνεργασία με τους Εθελοντές και τη Φιλοζωική της πόλης, μεριμνά για τα αδέσποτα ζώα που βρίσκονται στον Δήμο, καθώς φρόντισε από την πρώτη μέρα και δόθηκαν σε όσους εθελοντές θέλησαν να βοηθήσουν η απαραίτητη ειδική άδεια ώστε να μπορούν να συνεχίσουν την εθελοντική φροντίδα των ζώων.

Οι ειδικές άδειες από σήμερα ανανεώνονται με βάση τις νέες οδηγίες που εξέδωσε η κυβέρνηση χθες (25/3). Για την έκδοση της άδειας απαιτείται αναφορά του σημείου που βρίσκονται τα ζώα, οι ημέρες και η ώρα ταΐσματος, η διάρκεια του οποίου δεν πρέπει να ξεπερνά τις 3 ώρες. Για πληροφορίες οι Φιλοζωικές και οι εθελοντές της πόλης καλούνται να επικοινωνούν με το γραφείο Δημότη καθημερινά από 08:00 έως 15:00, στον τηλ. αριθμό 213 2050098.

Επίσης, ο Δήμος βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τον κτηνίατρο που συνεργάζεται, ώστε να ανταποκριθεί σε τυχόν έκτακτα περιστατικά.

Τέλος, έχουν ήδη γίνει παραγγελίες για τις απαιτούμενες τροφές οι οποίες και θα παραληφθούν τις αμέσως επόμενες μέρες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet