Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Πεντέλης: «Να κρατήσουμε ανοιχτό το Αμ. Φλέμιγκ»
Κοινωνία

Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Πεντέλης: «Να κρατήσουμε ανοιχτό το Αμ. Φλέμιγκ»

Κάλεσμα προς τους πολίτες να σταθούν δίπλα στους εργαζόμενους στα νοσοκομεία «Αμαλία Φλέμιγκ», «Σισμανόγλειο» και Παίδων Πεντέλης, απευθύνει η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Πεντέλης, όπως μας ενημερώνει η ακόλουθη ανακοίνωση.

Να κρατήσουμε ανοιχτό το Αμαλία Φλέμιγκ

Μέχρι και «άσκηση ετοιμότητας» έλαβε χώρα στον «ειδικό χώρο» νοσηλείας ασθενών από τον ιό Έμπολα στο «Αμαλία Φλέμιγκ». Όμως προχτές, με… χαρακτηριστική άνεση, η κυβέρνηση διέγραψε ολόκληρο τον σχεδιασμό. Δεν πρόκειται ούτε για προχειρότητα, ούτε για ανικανότητα.

Αποκαλύφθηκε πως ήδη από τις 14 Οκτώβρη έχει δοθεί εντολή, ούτε λίγο – ούτε πολύ, ολοσχερούς διάλυσης του Νοσοκομείου (αρ. πρωτ. του σχετικού εγγράφου, 3286, από τον υποδιοικητή της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής προς τη διοικήτρια του Σισμανογλείου, σε εκτέλεση απόφασης του αν. υπ. Υγείας κ. Γρηγοράκου). Να γιατί δεν διστάζουν να στήνουν χυδαία επικοινωνιακά παιχνίδια με την αγωνία των πολιτών για τη δημόσια υγεία.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Πεντέλης καλεί τους πολίτες στο πλάι των εργαζομένων στα Νοσοκομεία Αμαλία Φλέμιγκ, Σισμανόγλειο και Παίδων Πεντέλης. Οι κινητοποιήσεις των περασμένων μηνών, ακόμη και μέσα στο καλοκαίρι, επιβεβαίωσαν πως μόνο ο ενωτικός και ανυποχώρητος αγώνας μπορεί να ματαιώσει τα ολέθρια σχέδια μιας κυβέρνησης που όσο παραπαίει, αποδεικνύεται όλο και πιο επικίνδυνη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet