Πάνω από 1.500 πολίτες στο «Ηπειρωτικό Αντάμωμα 2022» στον Δήμο Πεντέλης
Κοινωνία

Πάνω από 1.500 πολίτες στο «Ηπειρωτικό Αντάμωμα 2022» στον Δήμο Πεντέλης

Πάνω από 1.500 πολίτες, Ηπειρώτες και φίλοι της Ηπείρου, γλέντησαν με την ψυχή τους στο «Ηπειρωτικό Αντάμωμα 2022» στον Δήμο Πεντέλης.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Μελισσίων Άγγελος Παλαιοδήμος αναφέρει σχετικά:

«Οι 1.200 καρέκλες και τα 300 τραπέζια αποδείχτηκαν λίγα για μια εκδήλωση που την περίμεναν με ανυπομονησία τόσοι πολλοί και που λόγω του COVID-19 δεν πραγματοποιήθηκε τα προηγούμενα δύο χρόνια. Το “Ηπειρωτικό Αντάμωμα” είναι εδώ και χρόνια η μεγαλύτερη πολιτιστική εκδήλωση του Δήμου Πεντέλης και μία από τις μεγαλύτερες σε υπερτοπικό επίπεδο.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους 30 εθελοντές μέλη του συλλόγου μας που από επί 15 συνεχόμενες ώρες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για την υποδειγματική εξυπηρέτηση των συμμετεχόντων.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου Ηπειρωτών (Π. ΤσινούΣουλίου, Χρ. Φωτιάδη, Σπ. Φρεμεντίτη, Στ. Μπότση, Θρ. Ρεκουνιώτη, Αμ. Κάτσαρη, Ντ. Κατσαβριά) που επί μία εβδομάδα υπερέβαλαν εαυτόν για την πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης. Θερμές ευχαριστίες στον Δήμο Πεντέλης και ειδικότερα στον αντιδήμαρχο Πολιτισμού Βλ. Σιώμο και τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας Κ. Καλλιανιώτη, καθώς και τους υπαλλήλους του Δήμου που εκτός του ωραρίου τους και ημέρα Κυριακή έλυσαν πολλά τεχνικά θέματα. Χωρίς τους χορηγούς μας (Δήμος Πεντέλης, Παιχνίδια Μουστάκας, Μπούμπας Κρέατα Ηπείρου, ΟΚ Markets, Παγοκύβοι Blue Ice, Φούρνος Παλαιοδήμος, Κρεοπωλείο Μ. Νταβέλη) η πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης θα ήταν αδύνατη.

Με το καλό να ξανανταμώσουμε ακόμα περισσότεροι του χρόνου».

Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών»: ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας, η αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Λουκία Κεφαλογιάννη, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Βλ. Σιώμος, η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας Γ. Μητροπούλου, ο προϊστάμενος του Ι.Ν. Ζ.Πηγής π. Θεόδωρος Φωτιάδης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Φ. Μαρκαντώνη, Δ. Παπακωνσταντίνου, Ν. Τόλιος, Ηλ. Βιλλιώτης, Π. Μούστρης, Γ. Ζώης, Γ. Τζεβελέκας, Π. Κρανιώτης, Σπ. Φρεμεντίτης, ο -ρόεδρος της Δ.Κ. Πεντέλης Σπ. Ξάφης, ο σύμβουλος Δ.Κ. Μελισσίων Απ. Φραντζής, οι σύμβουλοι Δ.Κ. Νέας Πεντέλης Σ. Φλίντρας και Γ. Μπουλούκος, ο σύμβουλος Δ.Κ. Πεντέλης Η. Αλεξόπουλος, ο τ. δήμαρχος Μελισσίων Γ. Μητρόπουλος, ο γενικός γραμματέας του Δήμου Πεντέλης Γ. Καρβουνάκης η αναπλ. συντονίστρια της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Πεντέλης Ιόλη Μπούντα, η υπεύθυνη Οικ. Πολιτικής της Τ.Ο Ν.Δ. Μ. Τουγουντζόγλου, η αναπλ. γραμματέας Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Γιώτα Σουλίου, τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Π. Γκανιάτσος και Ε. Χαλάτση, το μέλος της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Βόρειου Τομέα Γ. Ντούρος, ο πρόεδρος Π. Γκατζόλης και αντιπρόεδρος Στ. Τσουκαλάς του Συλλόγου Γκιουλμπαξιωτων Μελισσίων, η προεδρος Χρ. Μπάμπου του Συλλόγου Κρητών Νέας Πεντέλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet