Πασχαλινή δράση αλληλεγγύης από την «Πεντέλη 2020»
Κοινωνία

Πασχαλινή δράση αλληλεγγύης από την «Πεντέλη 2020»

Τη Μ. Πέμπτη 16/04 κλιμάκιο του συνδυασμού «Πεντέλη 2020», επικεφαλής τον δημοτικό σύμβουλο και αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, Άγγελο Παλαιοδήμο, «κρατώντας τις σωστές αποστάσεις», όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή της, παρέδωσε πάνω από μισό τόνο προϊόντων προσωπικής υγιεινής και ειδών καθαριότητας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Πεντέλης.

Ο στόχος της, όπως τονίζει, ήταν διπλός: «Να σταθούμε αλληλέγγυοι, σε αυτές τις δύσκολες για όλον τον κόσμο μέρες, σε όλους αυτούς που έχουν ανάγκη, αποδεικνύοντας ότι μια μικρή προσφορά από πολλούς μπορεί να αποτελέσει πολύ μεγάλη βοήθεια για αυτούς και να αναδείξουμε το έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Πεντέλης, μιας κοινωνικής δομής που καλύπτει τις πρωτογενείς ανάγκες διαβίωσης 120 άπορων οικογενειών, εξασφαλίζοντας την ισονομία και αξιοπρέπεια των ωφελουμένων».

Ο συνδυασμός «Πεντέλη 2020» ενημερώνει ότι θα επανέλθει αυτή την εβδομάδα με την παράδοση φαρμακευτικού υλικού στο Κοιινωνικό Φαρμακείο του Δήμου. Επίσης, εκφράζει πολλές ευχαριστίες στα μέλη του συνδυασμού για την προσφορά των ειδών, αλλά και σε όλους αυτούς που βοήθησαν για τη συλλογή και τη μεταφορά τους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet