Πεντέλη Πόλη Πρότυπο: Συμπαραστεκόμαστε στους εργαζόμενους του Παίδων Πεντέλης
Κοινωνία

Πεντέλη Πόλη Πρότυπο: Συμπαραστεκόμαστε στους εργαζόμενους του Παίδων Πεντέλης

Αντιπροσωπεία της δημοτικής παράταξης Πεντέλη Πόλη Πρότυπο, μαζί με τον επικεφαλής της, Κ. Βαρλαμίτη, βρέθηκε σήμερα Παρασκευή 12 Ιανουαρίου έξω από το Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης για να εκφράσει τη συμπαράστασή της στον αγώνα του Σωματείου Εργαζομένων και της ΠΟΕΔΗΝ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων).

Η δημοτική παράταξη συνομίλησε με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μ. Γιαννακό, τον πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης, Ηλ. Λιόλιο, καθώς και τον πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμινγκ», Δ. Περίχαρο.

«Η τοπική κοινωνία αλλά και η Βόρεια Αττική έχουν ανάγκη από την άρτια καθημερινή λειτουργία και τις εφημερίες ενός νοσοκομείου σαν το Παίδων Πεντέλης. Γι’ αυτό συμπαρατασσόμαστε στις κινητοποιήσεις απέναντι στις προσπάθειες της κυβέρνησης να κλείσει τα νοσοκομεία με πρόσχημα τις εμβολιαστικές ανάγκες. Αυτές άλλωστε μπορούν άριστα να ικανοποιηθούν παράλληλα με την κανονική λειτουργία του νοσοκομείου σύμφωνα με την προσφορά έργου των εργαζομένων», αναφέρει η δημοτική παράταξη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet