Πλήθος κόσμου στη «Γιορτή Ρακής» του Συλλόγου Κρητών και Φίλων Ν. Πεντέλης «Η Αρετούσα»
Κοινωνία

Πλήθος κόσμου στη «Γιορτή Ρακής» του Συλλόγου Κρητών και Φίλων Ν. Πεντέλης «Η Αρετούσα»

Στην καθιερωμένη ετήσια εθιμοτυπική «Γιορτή Ρακής» που διοργανώνει ο Σύλλογος Κρητών και Φίλων Ν. Πεντέλης «Η Αρετούσα» παραβρέθηκε το Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018 ο δήμαρχος Πεντέλης, Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, μαζί με πολλούς φίλους του Συλλόγου απολαμβάνοντας ένα παραδοσιακό κρητικό γλέντι στην ταβέρνα «Το Πηλιορείτικο» στην Παλαιά Πεντέλη.

Ο δήμαρχος συνεχάρη τη διοίκηση του Συλλόγου για την πρωτοβουλία και τις προσπάθειες που καταβάλει προκειμένου να κρατηθούν ζωντανά τα ήθη και τα έθιμα της Κρήτης, προς όφελος του τόπου, των Κρητικών, του πολιτισμού, αλλά και του Συλλόγου, τονίζοντας ότι αποτελούν παράδειγμα και αξίζουν τα συγχαρητήρια όλων μας.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε η αντιπρόεδρος του Συλλόγου, Χρυσούλα Μπάμπου, αντιπρόεδρος της Β/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, επίσης, οι θεματικοί αντιδήμαρχοι Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου και Ηλίας Βιλιώτης, ο δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Μούστρης, πρόεδρος του ΟΠΑΘ, η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Άντα Μπούσουλα, ο πρόεδρος της Δ.Κ. Ν. Πεντέλης, Μανώλης Μιχελακάκης, ο τοπικός σύμβουλος Δ.Κ. Μελισσίων Γεώργιος Μαγιάτης, ο αντιπρόεδρος του ΟΠΑΘ, Βασίλειος Λάζος, το μέλος του Δ.Σ. του ΟΚΠΑ Άννα Βασιλείου, η υπεύθυνη Αιμοδοσίας του Δήμου και του Δ΄ ΚΑΠΗ Δ.Κ. Μελισσίων, Αγνή Ζώη, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet