Σειρά δράσεων από τον Σύλλογο Ρεματιάς Πεντέλης – Χαλανδρίου για την Ημέρα Περιβάλλοντος
Κοινωνία

Σειρά δράσεων από τον Σύλλογο Ρεματιάς Πεντέλης – Χαλανδρίου για την Ημέρα Περιβάλλοντος

Για ακόμη μία χρονιά ο Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος και Ρεματιάς Πεντέλης – Χαλανδρίου τίμησε την Ημέρα Περιβάλλοντος με εθελοντικές δράσεις.

Μέλη του Συλλόγου πήραν μέρος στον καθαρισμό της Ρεματιάς που συνδιοργανώθηκε με τον Σύλλογο Πεζοπόρων Χαλανδρίου και τον Δήμο Χαλανδρίου, ο οποίος παρείχε και την τεχνική υποστήριξη.

Συμμετείχαν ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σ. Ρούσσος, αντιδήμαρχοι, ο επικεφαλής δημοτικής παράταξης Μ. Κρανίδης, δημοτικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι του Σώματος Εθελοντών.

Σύμφωνα με τον Σύλλογο, η διαδρομή ήταν όπως πάντα λίγο κουραστική, αλλά μαγευτική. Τα μέλη κατέληξαν στο πάρκο Φραγκοκλησιάς, όπου μαζί με τον Πολιτιστικό Περιβαλλοντικό Σύλλογο Νέου Αμαρουσίου απομάκρυναν ξερά χόρτα γύρω από τα φυτά, πότισαν και περιποιήθηκαν τον χώρο παρά την υψηλή θερμοκρασία. 

«Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου περισσότεροι και πιο δυνατοί, σε νέες δράσεις, με ευρύτερες συνεργασίες πολιτών και αυτοδιοικητικών θεσμών και με το ίδιο πείσμα», τονίζει ο Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος και Ρεματιάς Πεντέλης – Χαλανδρίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet