Σεμινάρια ταχυδακτυλουργίας στο Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας
Κοινωνία

Σεμινάρια ταχυδακτυλουργίας στο Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας

Σεμινάρια ταχυδακτυλουργίας ξεκινούν την Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015 στο Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας, στην Πεντέλη.

Στα σεμινάρια, τα οποία θα διεξάγονται κάθε δύο Τρίτες τον μήνα, θα διδαχθούν ταχυδακτυλουργικά νούμερα για αρχάριους τα οποία ο καθένας με λίγη εξάσκηση θα μπορεί να πραγματοποιήσει κάνοντας χρήση απλών αντικειμένων.

Η διάρκεια των σεμιναρίων θα είναι 2 ώρες, από τις 18:00 έως τις 20:00. Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 20 ευρώ ανά άτομο, τον μήνα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως την Τετάρτη 14 Οκτψωβρίου 2015, καλώντας στον αριθμό τηλεφώνου 6984 301950.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Φίλων Μεγάρου Δουκίσσης Πλακεντίας: «Η αρχαιότερη τέχνη του κόσμου, είναι η τέχνη της ταχυδακτυλουργίας και των ψευδαισθήσεων. Δεν γνωρίζει γλωσσικούς ή πολιτισμικούς φραγμούς και ενδείκνυται για όλες τις ηλικιακές ομάδες και τους διαφορετικούς τύπους ανθρώπων. Σπάει τον πάγο με μοναδικό τρόπο. Σε ένα κοκτέιλ πάρτι, γίνεται το μέσο να χαλαρώσουν και να επικοινωνήσουν μεταξύ τους άνθρωποι που δεν γνωρίζουν ο ένας τον άλλο. Σε εκδηλώσεις με πολύγλωσσο ακροατήριο, γίνεται κατανοητή απ΄ όλους καθώς προσλαμβάνεται με την αίσθηση της όρασης. Σε έναν κόσμο που εξελίσσεται τεχνολογικά όλο και περισσότερο, η μαγεία μας προκαλεί μια αίσθηση θαυμασμού και μας γυρνά πίσω σε απλούστερες εποχές».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet