Σε αναβάθμιση των στάσεων λεωφορείων προχωρά ο Δήμος Πεντέλης
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Σε αναβάθμιση των στάσεων λεωφορείων προχωρά ο Δήμος Πεντέλης

Μια ακόμα χρηματοδότηση εξασφάλισε ο Δήμος Πεντέλης, αυτή τη φορά για την αναβάθμιση των στάσεων του Δήμου, ύψους 50.000 ευρώ, από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ», όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, το συγκεκριμένο έργο εντάσσεται στον σχεδιασμό της διοίκησης του Δήμου για την αναβάθμιση της εξυπηρέτησης και της αισθητικής των στάσεων και στις τρεις Δημοτικές Κοινότητες, με σκοπό να γίνουν φιλικότερες στον χρήστη και να επιτυγχάνεται καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.

Η χρηματοδότηση του συγκεκριμένου έργου θα προέλθει κατά 75% από το Πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» του υπουργείου Εσωτερικών και κατά 25% από πόρους του Δήμου Πεντέλης.

Η δήμαρχος Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά, δήλωσε σχετικά:

«Όπως έχουμε αποδείξει έμπρακτα τον τελευταίο καιρό, με σειρά χρηματοδοτήσεων που φέραμε στον Δήμο μας, εκμεταλλευόμαστε κατά το καλύτερο δυνατό τρόπο όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία που είναι διαθέσιμα για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

»Επίσης έχουμε ένα συνολικό σχέδιο για την αναβάθμιση των μετακινήσεων στην πόλη, όπως αυτό εκφράστηκε πρόσφατα με την εκπόνηση και έγκριση του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας. Η αναβάθμιση των στάσεων εντάσσεται στην προσπάθεια που καταβάλλουμε να γίνουν φιλικότερες στον πολίτη οι μετακινήσεις με μέσα μαζικής μεταφοράς».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet