Σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα και στον Δήμο Πεντέλης από τον χιονιά
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα και στον Δήμο Πεντέλης από τον χιονιά

Από νωρίς το πρωί της Δευτέρας 24 Ιανουαρίου η κακοκαιρία «Ελπίς» έχει δημιουργήσει προβλήματα και στους περισσότερους δρόμους του Δήμου Πεντέλης. Στις γειτονιές το χιόνι είναι σχεδόν αδιάβατο για τα οχήματα, ενώ και στους κεντρικούς δρόμους τα πράγματα δεν είναι καλύτερα.

Όπως ενημερώνει ο Δήμος, όλα τα συνεργεία προβαίνουν ήδη στον εκχιονισμό της πόλης, που θα διαρκέσει όλο το 24ωρο, με προτεραιότητα τους κεντρικούς δρόμους, το πρωτεύον και δευτερεύον δίκτυο.

Ωστόσο, όπως σημειώνει, υπάρχει σοβαρό πρόβλημα από οχήματα τα οποία έχουν ακινητοποιηθεί σε σημεία του οδικού δικτύου σε όλο το Λεκανοπέδιο και κάτι ανάλογο συμβαίνει και σε δρόμους πέριξ της πόλη. Το αποτέλεσμα είναι το μποτιλιάρισμα να φτάνει σε κεντρικούς δρόμους του Δήμου Πεντέλης, τόσο στις εισόδους, όσο και στις εξόδους.

Ο Δήμος συνιστά στους πολίτες να περιορίσουν στις απολύτως απαραίτητες τις μετακινήσεις τους, προκειμένου να διευκολύνουν και τα συνεργεία του Δήμου που επιχειρούν. Επίσης, έχει ειδοποιηθεί η Τροχαία προκειμένου να συμβάλλει στη ρύθμιση της κυκλοφορίας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet