Στον υπό διαμόρφωση ΣΜΑ στα Μελίσσια οι Αγγ. Παπάζογλου και Αντ. Φειδοπιάστης
Video

Στον υπό διαμόρφωση ΣΜΑ στα Μελίσσια οι Αγγ. Παπάζογλου και Αντ. Φειδοπιάστης

Τον υπό διαμόρφωση Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ) στο Κοιμητήριο Μελισσίων επισκέφθηκαν την Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021 η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Κηφισιάς Κοινωνία Παρούσα, Αγγελική Παπάζογλου και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Πεντέλης Νέοι Άνθρωποι-Νέα Αρχή, Αντώνης Φειδοπιάστης.

Ο κ. Φειδοπιάστης ενημέρωσε τη συνάδελφό του, δημοτική σύμβουλο Κηφισιάς, για τις συνεχιζόμενες εργασίες στον χώρο, που -όπως υποστήριξε- συμβάλλουν στην «περιβαλλοντική καταστροφή της περιοχής», τονίζοντας ότι ως παράταξη θα προβούν σε οποιαδήποτε αναγκαία ενέργεια ώστε να αποτρέψουν «τις παράνομες ενέργειες» της δημοτικής αρχής Πεντέλης.

Από την πλευρά της, η κ. Παπάζογλου τόνισε ότι επισκέπτεται τον χώρο μετά την κινητοποίηση περιβαλλοντικών οργανώσεων, αλλά και της πρόσφατης συζήτησης που είχε πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς. Πρόσθεσε δε, ότι βλέπει «με ανησυχία» τις συνεχιζόμενες επιχωματώσεις στον χώρο και ότι θα παρακολουθεί την εξέλιξη των σχετικών παρεμβάσεων, ώστε να ενημερώσει τους συναδέλφους της, δημοτικούς συμβούλους Κηφισιάς.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet