Στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Καρδίτσας ο Δήμος Πεντέλης – Η Δ. Κεχαγιά παρέδωσε είδη που συγκεντρώθηκαν
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Καρδίτσας ο Δήμος Πεντέλης – Η Δ. Κεχαγιά παρέδωσε είδη που συγκεντρώθηκαν

Την Καρδίτσα επισκέφθηκε η δήμαρχος Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά, επικεφαλής κλιμακίου του Δήμου, προκειμένου να παραδώσει τα είδη που συγκεντρώθηκαν στη δράση αλληλεγγύης που διοργανώθηκε πρόσφατα για τους πλημμυροπαθείς της θεομηνίας «Ιανός».

Η κ. Κεχαγιά, στο πλαίσιο της επίσκεψης, συναντήθηκε αρχικά με τον δήμαρχο Καρδίτσας, Βασίλη Τσιάκο και στη συνέχεια με την αρμόδια αντιδήμαρχο Ουρανία Σούφλα, στην οποία και παρέδωσε εμφιαλωμένα νερά, τρόφιμα και είδη καθαριότητας, υπέρ του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησής της η κ. Κεχαγιά δήλωσε σχετικά:

«Οι Δήμοι οφείλουν να στέκονται ενωμένοι και αλληλέγγυοι στα καλά και πολύ περισσότερο στα άσχημα. Στην Καρδίτσα, την πόλη που υπέστη μεγάλες καταστροφές βρεθήκαμε σήμερα, για να συνδράμουμε με προϊόντα που συγκέντρωσαν οι δημότες της Πεντέλης στο πλαίσιο της δράσης που οργανώσαμε για τον σκοπό αυτόν.

»Ευχαριστώ θερμά τους δημότες μας που ανταποκρίθηκαν με θέρμη στην προσπάθεια αυτήν και βοήθησαν με όσες δυνάμεις είχε ο καθένας, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά την ανθρώπινη ευαισθησία τους.

»Εύχομαι σύντομα να καταφέρει η Καρδίτσα και οι γύρω περιοχές, να ορθοποδήσουν».

Ο δήμαρχος Καρδίτσας από την πλευρά του, ενημέρωσε την ομόλογό του για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η περιοχή και για τα προβλήματα που δημιούργησε η πλημμύρα. Επίσης, την πληροφόρησε και για τις ενέργειες που έχουν γίνει ώστε η περιοχή να επιστρέψει στην κανονικότητα. Τέλος ο κ. Τσιάκος ευχαρίστησε τη δήμαρχο Πεντέλης «για τη βοήθεια που προσφέρει» και τόνισε ότι στις δύσκολες ώρες που πέρασε η Καρδίτσα, η Αυτοδιοίκηση ήταν ο θεσμός που προσέτρεξε πρώτος στο πλευρό των πλημμυροπαθών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet