ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ: “Συνεπής αγωνιστής ο Τάσος Καρατζής”
Κοινωνία

ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ: “Συνεπής αγωνιστής ο Τάσος Καρατζής”

Στην πολιτική παρουσία και δράση του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ Πεντέλης Τάσου Καρατζή, ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή, αναφέρεται η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ στην ανακοίνωση που ακολουθεί:

Ο Τάσος Καρατζής, δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης του κομμουνιστικού κόμματος στην πόλη μας από το 2007, υπήρξε ένας καλός άνθρωπος, καλός πατέρας, τίμιος, συνεπής και μαχητικός αγωνιστής για τις ιδέες του.

Η πορεία του χαρακτηρίστηκε από τη συνέπεια που διακρίνει την ιδεολογία του. Η παρουσία του στην πόλη τιμούσε τα πιστεύω του και τους συντρόφους του που τον εμπιστεύτηκαν με την επιλογή τους. Υπήρξε ο καλύτερος πρεσβευτής της ιδεολογίας του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση της πόλης μας.

Η τιμιότητα και η πολιτική ηθική που διακρίνει την ιδεολογία του κόμματός του, που περιορίζεται στα πολιτικά ζητήματα, μακριά από προσωπικές αντιπαλότητες και άνανδρα χτυπήματα κάτω από τη μέση, ήταν για τον Τάσο Καρατζή τρόπος ζωής και τρόπος πολιτικής συμπεριφοράς. Και δεν ήταν λίγες οι φορές που το απέδειξε με τη στάση του και τη συμπεριφορά του στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Η μαχητικότητά του τον έκανε να ξεχωρίζει. Παρά τις όποιες διαφορετικές προσεγγίσεις, μαζί με τον Τάσο Καρατζή βρεθήκαμε πολλές φορές στην ίδια πλευρά για την υπεράσπιση των συμφερόντων της πόλης μας, απέναντι στα κάθε λογής συμφέροντα. Και οι μάχες που δώσαμε μαζί, ήταν κερδοφόρες.

Ο επικεφαλής της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ Μανώλης Γραφάκος, οι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, καθώς και όλα τα στελέχη της δημοτικής μας παράταξης, εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στους οικείους του, καθώς και στα στελέχη και μέλη του κομμουνιστικού κόμματος της πόλης μας.

Από το γραφείο τύπου της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet