Συναγερμός στα Μελίσσια για μαυροντυμένο άνδρα που χτυπά ανηλίκους
Κοινωνία

Συναγερμός στα Μελίσσια για μαυροντυμένο άνδρα που χτυπά ανηλίκους

Συναγερμός έχει σημάνει στην Ελληνική Αστυνομία μετά τις καταγγελίες ξυλοδαρμού ανήλικων παιδιών στα Μελίσσια. Οι καταγγελίες που έχουν κατατεθεί στις Αρχές, σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso», μέχρι στιγμής είναι δύο. Σε αυτές ο φερόμενος δράστης περιγράφεται ως ένας φαλακρός, εύσωμος, μαυροντυμένος άνδρας, που κυκλοφορεί σε κεντρικά σημεία της περιοχής.

Τελευταίο θύμα του αγνώστου ήταν ένα 11χρονο κοριτσάκι, στο οποίο επιτέθηκε την ώρα που βρισκόταν στην πλατεία του Αγίου Γεωργίου. Σύμφωνα με την καταγγελία της οικογένειας της ανήλικης, που επέστρεψε στο σπίτι της τρομοκρατημένη και σε κατάσταση σοκ, ο δράστης τραυμάτισε το 11χρονο κοριτσάκι, χτυπώντας το άγρια με γροθιές στο πρόσωπο.

Το παιδί, που αιφνιδιάστηκε καθώς δεν περίμενε την αδικαιολόγητη επίθεση, έφυγε τρέχοντας και περιέγραψε φανερά ταραγμένη στους γονείς της τι είχε συμβεί.

Αμέσως ενημερώθηκαν για το περιστατικό οι Αρχές, στις οποίες έδωσαν κατάθεση τόσο η 11χρονη όσο και οι γονείς της. Στην Αστυνομία σήμανε συναγερμός, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», η καταγγελία για την επίθεση στη μαθήτρια ήταν η δεύτερη που δέχτηκε μέσα σε 24 ώρες για την ίδια περιοχή. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το βράδυ της Παρασκευής ένα 16χρονο αγόρι κατήγγειλε ότι υπέστη επίθεση με τον ίδιο τρόπο.

Σημειώνεται ότι η μητέρα της ανήλικης δημοσιοποίησε το περιστατικό στο Facebook και την ανάρτησή της ακολούθησαν σχόλια συμπαράστασης στην περιπέτεια της 11χρονης από γονείς της περιοχής, οι οποίοι εκφράζουν την έντονη ανησυχία τους για τον κίνδυνο που απειλεί τα παιδιά τους.

Πηγή: newsbomb.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet