Τα στοιχεία των κατηγορουμένων για τη δολοφονία του ιερέα της Π. Πεντέλης
Κοινωνία

Τα στοιχεία των κατηγορουμένων για τη δολοφονία του ιερέα της Π. Πεντέλης

Η Ελληνική Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες δύο αλλοδαπών, δραστών της ανθρωποκτονίας του 46χρονου ιερέα του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Μορτερού Παλαιάς Πεντέλης, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στις 13 Φεβρουαρίου 2017, εντός της οικίας του στον Γέρακα.

Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία κατά συναυτουργία εκ προθέσεως και ληστεία κατά συναυτουργία.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους:

1. (επιθ.) Ali (ον.) Neshan του Muhammad Majeed, γεννηθέντα την 13-4-1989 στο Πακιστάν.


2. (επιθ.) Rafique ή Naser (ον.) Azeem του Muhammad Rafique, γεννηθέντα το 1984 στο Πακιστάν.


Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση τους και την ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό και των λοιπών εγκλημάτων που πιθανότατα τέλεσαν σε βάρος άλλων θυμάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, η Ελληνική Αστυνομία καλεί πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210 6476227 και 210 6476911 του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και 210 6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet