Τι συζήτησε η Δ. Κεχαγιά με τον πρόεδρο της ΠΕΔΑ
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Τι συζήτησε η Δ. Κεχαγιά με τον πρόεδρο της ΠΕΔΑ

Η δήμαρχος Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά, δέχθηκε επίσκεψη από τον πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ) και δήμαρχο Γαλατσίου, Γιώργο Μαρκόπουλο, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η συζήτηση μεταξύ των δύο δημάρχων κινήθηκε γύρω από την δράση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του πρωτεύοντα ρόλου που έχει αναλάβει στην αντιμετώπιση της πανδημίας, αλλά και τις συνέπειες που έχουν επέλθει για τους Δήμους από την πρόσφατη πολυετή οικονομική κρίση.

Συζητήθηκαν επίσης τα νέα νομοσχέδια που αφορούν την Αυτοδιοίκηση και τα οποία έρχονται προσεχώς προς ψήφιση στη Βουλή όπως είναι ο εκλογικός νόμος αλλά και ο νέος νόμος περί δημόσιων συμβάσεων έργων υπηρεσιών και προμηθειών, όπως επισημαίνει η διοίκηση.

Ο πρόεδρος της ΠΕΔΑ ανακοίνωσε στην κ. Κεχαγιά ότι η Περιφερειακή Ένωση θα χορηγήσει rapid tests για τον κορωνοϊό στους Δήμους της Ένωσης και ότι στον Δήμο Πεντέλης είναι προγραμματισμένο να δοθούν 150 tests, αναφέρει η δημοτική αρχή.

Από την πλευρά της η δήμαρχος Πεντέλης ενημέρωσε τον κ. Μαρκόπουλο για τα χωροταξικά και πολεοδομικά θέματα του Δήμου, τις ενέργειες που έχει κάνει η διοίκηση για την καθιέρωση από φέτος της δίχρονης εκπαίδευσης, την παραχώρηση της πρώην πτέρυγας Μπόμπολα και τα σχέδια που έχει η δημοτική αρχή για την αξιοποίησή της, καθώς και για τα προβλήματα του Δήμου γενικότερα, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet