Τρόφιμα και δώρα μοιράστηκαν σε 1.000 οικογένειες του Δήμου Πεντέλης
Κοινωνία

Τρόφιμα και δώρα μοιράστηκαν σε 1.000 οικογένειες του Δήμου Πεντέλης

Σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε από το Εθελοντικό Κλιμάκιο Πολιτικής Προστασίας Πεντέλης, και υπό την αιγίδα του επίτιμου προέδρου του και δημάρχου Πεντέλη, Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη, η Ετήσια Ημέρα Χορηγίας – Εθελοντισμού – Αλληλεγγύης και Εργαζομένων την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Γυμνασίου – Λυκείου Νέας Πεντέλης.

Με χριστουγεννιάτικες μελωδίες και κάλαντα από τους μαθητές και τις μαθήτριες του Δημοτικού Νέας Πεντέλης, που συνοδεύονταν από τη διευθύντριά τους, Μελπομένη Μπαραμπούτη, τη δασκάλα Αικατερίνη Βαλλιανάτου και την πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, Μαίρη Παπακωνσταντίνου, και στη συνέχεια από τη Μικτή Χορωδία Πάσης Ηλικίας του Γ΄ ΚΑΠΗ Δ.Κ. Μελισσίων υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της μαέστρου Καλλιόπης Σκιαδά, ο δήμαρχος και το Εθελοντικό Κλιμάκιο υποδέχτηκαν τους πολίτες του Δήμου Πεντέλης και τους εργαζομένους.

Ο δήμαρχος, αφού ευχήθηκε χρόνια πολλά και ευχαρίστησε θερμά όλους για την παρουσία τους, αναφέρθηκε στη δυναμική του Εθελοντισμού και της Χορηγίας που αναπτύσσονται στον Δήμο Πεντέλης και αποτελούν, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου, «εκείνα τα δύο στοιχεία που μας κάνουν υπερήφανους γιατί στηρίζουν την κοινωνική συνοχή και τιμούν τον άνθρωπο».

Έκλεισε δε τον χαιρετισμό του σημειώνοντας: «Για μας τους εθελοντές της Πεντέλης και τον Δήμο Πεντέλης, στόχος μας είναι να στηρίζουμε με την εθελοντική μας προσφορά και τη λειτουργία μας, τη σταθερή μας θέση “Άνθρωπος η Απάντηση στην όποια Ερώτηση”».

Στη συνέχεια μοιραστήκαν τρόφιμα και δώρα σε περισσότερες, όπως επισημαίνει ο Δήμος, από 1.000 οικογένειες προσφορά των χορηγών: Κοινωφελές Ίδρυμα Ι.Σ. Λάτση (μέγας χορηγός), εστιατόριο Sasi΄s, εστιατόριο Kozi΄s, εταιρεία Κωνσταντίνου Καζάκου, Εκδόσεις Ψυχογιός, εταιρεία Powertec ΕΠΕ, KPMG Ορκωτοί Ελεγκτές Α.Ε., KPMG Σύμβουλοι Α.Ε., Ζαχαροπλαστείο DALIA, Αρτοβιομηχανία Καραμολέγκος, Δικηγορικό Γραφείο Αθανάσιου και Μελίνας Τσιούμα, super market Σκλαβενίτης, super market ΑΒ Βασιλόπουλος, super market Lidl, Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 3ου Δημοτικού Δ.Κ. Μελισσίων, Playmobil, Εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Πεντέλης, Ανακύκλωση Ρούχων Recycom, εταιρεία πλαστικών Αφοί Φαλτσέτα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο πατέρας Πελοπίδας από τον Ι.Ν. Αγ. Σεραφείμ-Πρ. Ηλία Πεντέλης, ο συνταγματάρχης Ηλίας Μπουταλούδης, εκπρόσωπος του αρχηγού του ΓΕΣ, αντιστράτηγου Αλκιβιάδη Στεφανή, ο πρ. πρόεδρος των Εφετών Θεοχάρης Μπίρπος, από τους χορηγούς της Εκδήλωσης, ο κ. Ευάγγελος Χρόνης από το Κοινωφελές Ίδρυμα Ι.Σ. Λάτση, που ήταν και ο μέγας χορηγός της  εκδήλωσης, οι κες Δήμητρα και Κορίνα Τζάνου και οι κ.κ. Αθανάσιος και Κωνσταντίνος Τζάνος από τα καταστήματα Sasi΄s & Kozi΄s, ο κ. Καζάκος Κωνσταντίνος,  επιχειρηματίας και άμισθος σύμβουλος του δημάρχου Πεντέλης, η κα Αικατερίνη Πουρναροπούλου, εκπρόσωπος του κ. Μάριου Κυριάκου (KPMG Ορκωτοί Ελεγκτές Α.Ε. & KPMG Σύμβουλοι Α.Ε.) ο κ. Αθανάσιος Τσιούμας, δικηγόρος (Δικηγορικό Γραφείο Αθανασίου Τσιούμα & Μελίνας Τσιούμα), ο κ. Νίκος Λιάκος από το Εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Πεντέλης, η αντιπρόεδρος και ο γραμματέας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Μελισσίων, Αθανασία Μακρή και Μανώλης Διακοδημητρίου.

Επίσης παρευρέθησαν, ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ, Βλάσσης Σιώμος, οι θεματικοί αντιδήμαρχοι Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου και Ηλίας Βιλιώτης, οι αντιδήμαρχοι και των τριών Δημοτικών Κοινοτήτων, Μελισσίων, Νέας Πεντέλης και Πεντέλης, Σεβαστός Βορέας, Ελευθέριος Κιτσούλης και Μιχάλης Κολιός, οι δημοτικοί σύμβουλοι Άγγελος Παλαιοδήμος, πρόεδρος Β/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής και Κωνσταντίνος Μωραΐτης, οι πρόεδροι των Τοπικών Συμβουλίων Δ.Κ. Μελισσίων και Νέας Πεντέλης, Γεώργιος Βορέας και Μανώλης Μιχελακάκης αντίστοιχα, η τοπική σύμβουλος Δ.Κ. Μελισσίων Σταυρούλα Μιχαλοπούλου, ο πρόεδρος του ΟΚΠΑ, Νικόλαος Τόλιος, η αντιπρόεδρος της Β/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Χρυσούλα Μπάμπου, και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet