Υποδεχόμαστε τα Χριστούγεννα στο Πεντελικό – Πεζοπορία από τον Δήμο Πεντέλης
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Υποδεχόμαστε τα Χριστούγεννα στο Πεντελικό – Πεζοπορία από τον Δήμο Πεντέλης

Μια επιτυχημένη πεζοπορία, με χριστουγεννιάτικη διάθεση, πραγματοποιήθηκε από τον Δήμο Πεντέλης την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019. Η πεζοπορία αυτή αποτελεί και την έναρξη μιας σειράς δράσεων στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδιασμού της διοίκησης του Δήμου για την ανάδειξη του Πεντελικού βουνού.

Φέτος επιλέχθηκε μια κυκλική διαδρομή χαμηλού βαθμού δυσκολίας, περίπου 5,5 χιλιομέτρων, που ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε πλησίον της Μονής Αγίου Παντελεήμονα. Η πεζοπορία πραγματοποιήθηκε με την συνοδεία μελών της ομάδας Πεντελικού και της δημοτικής συμβούλου (εντεταλμένης συμβούλου για το Πεντελικό) Κωνσταντίνας Λαζή-Αναγνωστοπούλου.

Οι πεζοπόροι απόλαυσαν μια όμορφη διαδρομή, έχοντας παράλληλα την ευκαιρία να ενημερωθούν για βασικές οδηγίες πεζοπορίας στο βουνό από τον συνδημότη μας και έμπειρο ορειβάτη Βασίλη Τσιοπανά. Στα μισά της διαδρομής όσοι συμμετείχαν στην πεζοπορία στόλισαν ένα δέντρο με βιοδιασπώμενα «στολίδια», όπως μακαρόνια, φλούδες, πιπεριές, πορτοκάλια και άλλα βρώσιμα. Μετά από περίπου 2 ώρες οι πεζοπόροι έφτασαν στο σημείο τερματισμού όπου ανανέωσαν το ραντεβού τους για το άμεσο μέλλον.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet