Υποχρεωτική η χρήση μάσκας στις υπηρεσίες του Δήμου Πεντέλης
Κοινωνία

Υποχρεωτική η χρήση μάσκας στις υπηρεσίες του Δήμου Πεντέλης

Σύμφωνα με τις νέες κυβερνητικές αποφάσεις για συμπληρωματικά μέτρα αντιμετώπισης της εξάπλωσης της Covid-19, από την Τετάρτη 29 Ιουλίου και μέχρι νεοτέρας, η είσοδος του κοινού στο δημαρχείο και τις λοιπές υπηρεσίες του Δήμου Πεντέλης θα γίνεται αποκλειστικώς με χρήση μάσκας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Πεντέλης, από την αρχή της υγειονομικής κρίσης, ενθάρρυνε και συνεχίζει να ενθαρρύνει την ηλεκτρονική εξυπηρέτηση των δημοτών, μέσα από την ιστοσελίδα του και τις πολυάριθμες δυνατότητες που αυτή παρέχει στον δημότη, ώστε να μη χρειαστεί να μετακινηθεί, αλλά να εξυπηρετηθεί με ακόμη καλύτερο και πιο σύγχρονο τρόπο, όπως αναφέρει η διοίκηση.

Συνιστάται, επίσης, πριν την προσέλευση στην όποια διοικητική υπηρεσία του Δήμου, να έχει προηγηθεί προσυνεννόηση και ραντεβού.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ψηφιακές υπηρεσίες που παρέχονται στους δημότες ή και τη δυνατότητα κλεισίματος ραντεβού, οι δημότες παρακαλούνται να απευθύνονται στην ιστοσελίδα του Δήμου Πεντέλης ή στο Γραφείο Δημότη στους τηλ. αριθμούς 213 2050098 και 213 2050099.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet