Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δένδρο του Δήμου Πεντέλης
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δένδρο του Δήμου Πεντέλης

Την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018 σήμανε η επίσημη έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Πεντέλης με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δένδρου στην πλατεία του Αγ. Γεωργίου της Δ.Κ. Μελισσίων.

Ο δήμαρχος, Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, υπό την αιγίδα του οποίου τελούν οι εκδηλώσεις, στον χαιρετισμό του ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους «η καινούργια χρονιά όχι μόνο να δώσει τα βασικά και αυτονόητα της ζωής μας, οικογενειακή γαλήνη, κοινωνική ηρεμία, ειρήνη, υγεία στα παιδιά και τα εγγόνια μας και σε κάθε έναν από εμάς, αλλά και να βελτιώσουμε τη ζωή μας και την κοινωνία μας για ένα καλύτερο αύριο γυρίζοντας σελίδα στο 2019». Επίσης, ευχαρίστησε τους καλλιτέχνες του προγράμματος για την ανιδιοτελή προσφορά τους, την υπεύθυνη του Πολιτιστικού Κέντρου Δ.Κ. Μελισσίων, Γιώτα Τσινού και τον πρόεδρο του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Παναγιώτη Μούστρη, για τη λειτουργία τους και τον συντονισμό των εκδηλώσεων.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα πλαισιώθηκε από τη Φιλαρμονική του Δήμου, τη Χορωδία του Β΄ ΚΑΠΗ Δ.Κ. Μελισσίων «ΣΥΝ.ΩΔΗ.ΠΟΡΟΙ» και τη μουσική συναυλία των Αναστασία και Χάρη Αβραμίδη με την τεχνική υποστήριξη του Αβραάμ Αβραμίδη.

Στην εκδήλωση παρέστησαν, επίσης, ο περιφερειακός σύμβουλος Αττικής Φώτης Χρυσικός, ο θεματικός αντιδήμαρχος Ηλίας Βιλιώτης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Τίτσα Κυβέλου, Κώστας Τζουμάκας, Βλάσσης Σιώμος, ο πρόεδρος της Δ.Κ. Ν. Πεντέλης, Μανώλης Μιχελακάκης, οι τοπικοί σύμβουλοι Δ.Κ. Μελισσίων Γιώργος Μαγιάτης, Νίκος Δροσάτος, Δ.Κ. Πεντέλης Κανέλλος Γεωργόπουλος, ο αντιπρόεδρος του ΟΠΑΘ, Βασίλης Λάζος, η αντιπρόεδρος της Β/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Χρυσούλα Μπάμπου, η υπεύθυνη της Αιμοδοσίας του Δήμου, Αγνή Ζώη, το μέλος Δ.Σ. του ΟΠΑΘ Δημήτρης Τζαμτζής, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet