Όλα έτοιμα στο σχολικό συγκρότημα Καλλιθέας Πεντέλης
Κοινωνία

Όλα έτοιμα στο σχολικό συγκρότημα Καλλιθέας Πεντέλης

Όλα είναι έτοιμα και σε αναμονή των παιδιών στο νέο σχολικό συγκρότημα που θα φιλοξενεί το 2ο Νηπιαγωγείο και το 2ο Δημοτικό Σχολείο στην περιοχή Καλλιθέα Πεντέλης, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου.

Η Σχολική Επιτροπή του Δήμου Πεντέλης, λειτουργώντας στο πλαίσιο του γενικότερου συντονισμού για τη λειτουργία και επίπλωση των νέων εγκαταστάσεων του 2ου Δημοτικού Σχολείου, εγκατέστησε σήμερα, Τρίτη 30 Αυγούστου 2016, έδρες, θρανία, καρέκλες και λοιπά έπιπλα στις αίθουσες του συγκροτήματος.

Τα εγκαίνια του νέου Σχολικού και Αθλητικού Συγκροτήματος στο Ο.Τ. 122 θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016, στις 11:00 π.μ. στην περιοχή Καλλιθέας (Ιάσονος και Ήρας) Δ.Κ. Πεντέλης.

Την τέλεση των εγκαινίων και του αγιασμού του συγκροτήματος θα κάνει ο μακαριώτατος αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος.

Ο Δήμος Πεντέλης καλεί τους πολίτες να παρευρεθούν στα εγκαίνια και ενημερώνει ότι πριν και μετά το πέρας της εκδήλωσης θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με όλους όσοι συμμετείχαν στην υλοποίηση αυτού του σημαντικού έργου για την περιοχή.

Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί να παραστούν εκπρόσωποι της πολιτείας, της εκκλησίας, της κυβέρνησης, των κομμάτων, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης κ.ά.

Χάρτης της περιοχής
Χάρτης της περιοχής

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet