«Μπαράζ» ληστειών στη Δημοτική Κοινότητα Πεντέλης
Κοινωνία

«Μπαράζ» ληστειών στη Δημοτική Κοινότητα Πεντέλης

Τέσσερα χτυπήματα μέσα σε διάστημα μικρότερο της μιάμισης ώρας πραγματοποίησε η συμμορία των Βόρειων Προαστίων που εισβάλει σε πολυτελή ακίνητα επωνύμων και φεύγει από αυτά με χρήματα και τιμαλφή.

Η σπείρα των διαρρηκτών που αποτελείται από επαγγελματίες του είδους κι έχει γίνει ο φόβος και ο τρόμος των Βόρειων Προαστίων, το βράδυ της Δευτέρας 10 Οκτωβρίου 2016 «χτύπησε» στην περιοχή της Πεντέλης. Ανάμεσα στα θύματά της ήταν η γνωστή δημοσιογράφος του τηλεοπτικού σταθμού Alpha Ηρώ Καριοφύλλη και ο απόστρατος στρατηγός της Αστυνομίας σύζυγος της, Μανώλης Κατριαδάκης, ο οποίος μάλιστα έχει διατελέσει κι Επιτελάρχης της ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι της δημοσιογράφου την ώρα που έλειπε τόσο η ίδια όσο και ο άνδρα της, μεταξύ 7:55 – 8:15 και μέσα σε διάστημα 20 λεπτών κατάφεραν να πάρουν το χρηματοκιβώτιο που περιείχε χρήματα, κοσμήματα, αλλά και πολύτιμα έγγραφα. Οι δράστες κατέστρεψαν τον συναγερμό, τον οποίο αφού έβγαλαν από τον τοίχο του μπαλκονιού στη συνέχεια τον πέταξαν μέσα σε έναν κουβά με νερό, ενώ κατά την εισβολή στη ισόγειο της διπλοκατοικίας που διαμένει η αστυνομική συντάκτης του Alpha πραγματοποίησαν μεγάλες ζημιές.

Στη συνέχεια μπήκαν στο σπίτι που βρίσκεται στο πρώτο όροφο του οικήματος, ενώ πραγματοποίησαν και άλλες δύο διαρρήξεις στην οδό Κολοκοτρώνη της Πεντέλης. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι προσπάθησαν να μπουν και σε 5ο σπίτι, ωστόσο τα σχέδια τους απετράπησαν, καθώς την τελευταία στιγμή κατάλαβαν ότι εντός της μονοκατοικίας υπήρχε κόσμος.

Όλα αυτά συνέβησαν από τις 7 το βράδυ και έπειτα και μάλιστα σε ακτίνα λίγων μέτρων από το σπίτι του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Χρήστου Σαρτζετάκη. Οι πληροφορίες λένε ότι οι δράστες διέφυγαν με ένα λευκό αυτοκίνητο μάρκας Seat κι ότι έχουν καταγράφει από κάμερα σπιτιού της περιοχής. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των μελών της συμμορίας που το τελευταίο διάστημα έχει σπείρει τον πανικό στους κατοίκους των Βόρειων Προαστίων.

Πηγή: protothema.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet