Ημέρα Χορηγίας – Εθελοντισμού & Εργαζομένων από το Εθελοντικό Κλιμάκιο
Κοινωνία

Ημέρα Χορηγίας – Εθελοντισμού & Εργαζομένων από το Εθελοντικό Κλιμάκιο

Η καθιερωμένη ετήσια Ημέρα Χορηγίας – Εθελοντισμού – Εργαζομένων και Αλληλεγγύης πραγματοποιήθηκε από το Εθελοντικό Κλιμάκιο Πεντέλης την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Γυμνασίου – Λυκείου Ν. Πεντέλης.

Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του επίτιμου προέδρου του Κλιμακίου και δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη.

Ο δήμαρχος στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στον σημαντικό ρόλο της χορηγίας που στηρίζει κάθε χρόνο την εκδήλωση, θεσμό πλέον για την Πεντέλη, στην κοινωνική Πρόνοια και την Αλληλεγγύη, στη Χορηγία – Εθελοντισμό και στους εργαζομένους στον Δήμο.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε πολλά δώρα για μικρούς και μεγάλους και  πακέτα τροφίμων για όσους έχουν ανάγκη, υπό τις μουσικές μελωδίες του Μουσικού Συνόλου Ηχαγωγός του πατέρα Χρήστου Κατσούλη.

Κατά την εκδήλωση πραγματοποιήθηκε, επίσης, η τελετή παράδοσης – παραλαβής της αντιδημαρχίας της Δ.Κ. Πεντέλης από τον κ. Κωνσταντίνο Μωραΐτη στον κ. Μιχάλη Κολιό.

Όπως ενημερώνει ο Δήμος Πεντέλης, το κόστος της εκδήλωσης καλύφθηκε εξ ολοκλήρου από χορηγίες και εθελοντική εργασία των μελών του Κλιμακίου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Ιωάννης Σακελλαρίου, οι πατέρες Ιωάννης Ενοριακού Ναού Αγ. Παρασκευής Ν. Πεντέλης, Βησσαρίωνας Ενοριακού Ναού Αγ. Σεραφειμ – Πρ. Ηλία Πεντέλης και Θεόδωρος Ενοριακού Ναού Ζωοδόχου Πηγής Μελισσίων, ο πρώην υπουργός και βουλευτής της Ν.Δ. Χαράλαμπος Αθανασίου, ο αντιστράτηγος αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Βασίλειος Καπέλιος, ο αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αττικής Γιώργος Καραμέρος, οι χορηγοί της εκδήλωσης, ο πρόεδρος ΣΠΑΠ Βλάσσης Σιώμος, ο πρώην δήμαρχος Χαλανδρίου Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος, ο πρώην δήμαρχος Ν. Ψυχικού Παντελής Χαροκόπος, ο πρώην πρόεδρος Κοινότητας Κρυονερίου Θανάσης Σαρκίρης, ο αντιδήμαρχος Διονύσου Θανάσης Κρητικός, ο πρώην αντιδήμαρχος Παλλήνης Γρηγόρης Καραγιάννης, ο πρώην αντιδήμαρχος Μαραθώνα Σπύρος Λιβαθινός, ο αντιπρόεδρος Δ.Σ. Σπατών – Αρτέμιδος Πέτρος Πουλάκης, η διοικήτρια του Α.Τ. Μελισσίων Αικατερίνη Δούκα, ο διοικητής του Τ.Α. Μελισσίων Αλέξανδρος Μπαβέλης, ο διοικητής του Τ.Α. Πεντέλης Γιώργος Τζατζάκης, ο Αξ/κος του Α.Τ. Πεντέλης Ιωάννης Γρίμμας, ο πρώην πρόεδρος Εφετών Θεοχάρης Μπίρπος, ο διοικητής του Σισμανογλείου Εμμανουήλ Κουταλάς, ο αναπληρωτής διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης Βαγγέλης Τριγώνης, η γιατρός και πολιτευτής Πολυτίμη Λεονάρδου, οι θεματικοί αντιδήμαρχοι Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου και Άντα Μπούσουλα, οι τοπικοί αντιδήμαρχοι Ν. Πεντέλης Γιώργος Μουαμελετζής, Πεντέλης Κωνσταντίνος Μωραΐτης, Μελισσίων Ηλίας Τσουχνικάς, οι δημοτικοί σύμβουλοι Λευτέρης Κιτσούλης, Δημήτρης Μιχαλέλης, Λευτέρης Κοντουλάκος, Μιχάλης Κολιός, Ιωάννης Ζώης, Τίτσα Κυβέλου, οι πρόεδροι των Τοπικών Συμβουλίων Ν. Πεντέλης Μανώλης Μιχελακάκης, Πεντέλης Γιάννης Ζούνης, Μελισσίων Γιώργος Βορέας, οι τοπικοί σύμβουλοι Δ.Κ. Ν. Πεντέλης Σταύρος Λεμπετσόγλου, Πεντέλης Κανέλλος Γεωργόπουλος και Σούλα Σουτάδη-Καπράλου, Μελισσίων Γιώργος Μαγιάτης, η πρόεδρος της Β/βάθμιας Εκπαίδευσης Σίσσυ Ντούρη, η υπεύθυνη της Αιμοδοσίας του Δήμου Αγνή Ζώη και πλήθος κόσμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet