25η δράση εθελοντικής αιμοδοσίας στις 8 Ιουλίου στο δημαρχείο Παλαιάς Πεντέλης
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

25η δράση εθελοντικής αιμοδοσίας στις 8 Ιουλίου στο δημαρχείο Παλαιάς Πεντέλης

«Δώστε Αίμα Σώστε Ζωές! Συνεχίζουμε να βρισκόμαστε στο πλευρό όσων έχουν ανάγκη». Με αυτό το σύνθημα, ο Δήμος Πεντέλης διοργανώνει την 25η δράση Εθελοντικής Αιμοδοσίας για την ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος, ώστε να μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σε μονάδες αίματος των εθελοντών αιμοδοτών, κατοίκων και πολιτών.

«Ιδιαίτερα αυτήν τη δύσκολη περίοδο και κατόπιν της έλευσης και εξάπλωσης της Covid-19, η εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου δεν είναι απλώς μια πράξη αγάπης, αλλά επιτακτική ανάγκη και έμπρακτη απόδειξη αλληλεγγύης και ανιδιοτέλειας προς τους συνανθρώπους μας που χρήζουν αίματος περισσότερο από κάθε άλλη φορά» σημειώνει η διοίκηση.

Η 25η Εθελοντική Αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στο δημοτικό κατάστημα Παλαιάς Πεντέλης (Ηγουμένου Μακρυγιάννη 2 Πεντέλη) την Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020 κατά τις ώρες 14:00 – 19:00.

Την αιμοληψία αναλαμβάνει κινητό συνεργείο του Νοσοκομείου Φλέμινγκ,, το οποίο αποτελείται από επιστημονικό προσωπικό, τηρώντας αυστηρά τους υγειονομικούς κανονισμούς για την προστασία των αιμοδοτών.

Παρακαλούνται οι εθελοντές αιμοδότες κατά την προσέλευσή τους στον χώρο να έχουν μαζί τους την Αστυνομική Ταυτότητα και τον ΑΜΚΑ.

Για πληροφορίες οι εθελοντές αιμοδότες μπορούν να καλούν στον τηλ. αριθμό 213 2050017.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet