Νέα σύνθεση στο Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων Δήμου Πεντέλης
Κοινωνία

Νέα σύνθεση στο Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων Δήμου Πεντέλης

Νέα σύνθεση στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Γονέων Δήμου Πεντέλης, καθώς παραιτήθηκε και αντικαταστάθηκε η πρόεδρος του και ένα μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Με την ακόλουθη ανακοίνωση η Ένωση ενημερώνει τα μέλη της για τις σχετικές αλλαγές:

Αγαπητά μας μέλη, 

Θα θέλαµε να σας ενηµερώσουµε ότι το ∆ιοικητικό Συµβούλιο της Ένωσης σε σχετική συνεδρίασή του αποδέχτηκε οµόφωνα το αίτηµα της κας Κατσάβαρου περί παραίτησής της από τη θέση της προέδρου και παραµονής της ως µέλος του ∆.Σ. Εν συνεχεία ακολουθώντας τις νόµιµες διαδικασίες και σύµφωνα µε το ισχύον καταστατικό του, αποφάσισε οµόφωνα να αναλάβει τη θέση της προέδρου η κα Μιλένα (Ελένη) Μπαχαρνίκου. Η απερχόµενη πρόεδρος ευχήθηκε καλή επιτυχία στην κα Μπαχαρνίκου για τα νέα της καθήκοντα επιβεβαιώνοντας πέραν των άλλων ότι θα σταθεί στο πλάι της. 

Επιπλέον, στην τελευταία συνεδρίασή του, το ∆ιοικητικό Συµβούλιο αποφάσισε οµόφωνα και υποδέχθηκε την κα Σοφία Πετροπούλου, η οποία στο εξής θα συµµετέχει σε αυτό µετά την παραίτηση του µέλους, κας Έλενας Παπαδοπούλου. Κατόπιν των ανωτέρω η νέα σύνθεση του ∆.Σ. της Ένωσης έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Μπαχαρνίκου Ελένη (Μιλένα)
Αντιπρόεδρος: Λαζή-Αναγνωστοπούλου Κωνσταντίνα
Γεν. γραµµατέας: Κεχαγιά ∆ήµητρα
Ταµίας: Μητροπούλου Γεωργία
Έφορος: Κατσάβαρου Άρτεµις
Μέλος: Μιχαηλίδης Ηλίας
Μέλος: Πετροπούλου Σοφία

Εκ µέρους του ∆.Σ. ευχαριστούµε την απερχόµενη πρόεδρο για την πολύχρονη προσφορά της στην Ένωση και ευχόµαστε στη νέα πρόεδρο και στο νέο µας µέλος καλή θητεία και καλή συνεργασία.

Με εκτίµηση,

Για το ∆.Σ. της Ένωσης Γονέων

Η γεν. γραµµατέας
∆ήµητρα Κεχαγιά

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet