Νέα σύνθεση στο Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων Δήμου Πεντέλης
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Νέα σύνθεση στο Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων Δήμου Πεντέλης

Νέα σύνθεση στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Γονέων Δήμου Πεντέλης, καθώς παραιτήθηκε και αντικαταστάθηκε η πρόεδρος του και ένα μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Με την ακόλουθη ανακοίνωση η Ένωση ενημερώνει τα μέλη της για τις σχετικές αλλαγές:

Αγαπητά μας μέλη, 

Θα θέλαµε να σας ενηµερώσουµε ότι το ∆ιοικητικό Συµβούλιο της Ένωσης σε σχετική συνεδρίασή του αποδέχτηκε οµόφωνα το αίτηµα της κας Κατσάβαρου περί παραίτησής της από τη θέση της προέδρου και παραµονής της ως µέλος του ∆.Σ. Εν συνεχεία ακολουθώντας τις νόµιµες διαδικασίες και σύµφωνα µε το ισχύον καταστατικό του, αποφάσισε οµόφωνα να αναλάβει τη θέση της προέδρου η κα Μιλένα (Ελένη) Μπαχαρνίκου. Η απερχόµενη πρόεδρος ευχήθηκε καλή επιτυχία στην κα Μπαχαρνίκου για τα νέα της καθήκοντα επιβεβαιώνοντας πέραν των άλλων ότι θα σταθεί στο πλάι της. 

Επιπλέον, στην τελευταία συνεδρίασή του, το ∆ιοικητικό Συµβούλιο αποφάσισε οµόφωνα και υποδέχθηκε την κα Σοφία Πετροπούλου, η οποία στο εξής θα συµµετέχει σε αυτό µετά την παραίτηση του µέλους, κας Έλενας Παπαδοπούλου. Κατόπιν των ανωτέρω η νέα σύνθεση του ∆.Σ. της Ένωσης έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Μπαχαρνίκου Ελένη (Μιλένα)
Αντιπρόεδρος: Λαζή-Αναγνωστοπούλου Κωνσταντίνα
Γεν. γραµµατέας: Κεχαγιά ∆ήµητρα
Ταµίας: Μητροπούλου Γεωργία
Έφορος: Κατσάβαρου Άρτεµις
Μέλος: Μιχαηλίδης Ηλίας
Μέλος: Πετροπούλου Σοφία

Εκ µέρους του ∆.Σ. ευχαριστούµε την απερχόµενη πρόεδρο για την πολύχρονη προσφορά της στην Ένωση και ευχόµαστε στη νέα πρόεδρο και στο νέο µας µέλος καλή θητεία και καλή συνεργασία.

Με εκτίµηση,

Για το ∆.Σ. της Ένωσης Γονέων

Η γεν. γραµµατέας
∆ήµητρα Κεχαγιά

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet