Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας στο ΚΑΠΗ Νέας Πεντέλης
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας στο ΚΑΠΗ Νέας Πεντέλης

Εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΚΑΠΗ Νέας Πεντέλης πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016, στον χώρο του ΚΑΠΗ.

Ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης στον σύντομο χαιρετισμό του τόνισε, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου, την ανάγκη ύπαρξης τέτοιων χώρων όπως ο χώρος του ΚΑΠΗ Νέας Πεντέλης, «γεμάτων από ανθρώπους που θα βρουν εκεί αποκούμπι» και ότι «στη διοίκηση του, κέντρο θα είναι πάντα ο Άνθρωπος».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης ο τοπικός αντιδήμαρχος Δ.Κ. Ν. Πεντέλης Γεώργιος Μουαμελετζής, ο πρόεδρος του ΟΚΠΑ Άγγελος Παλαιοδήμος, ο δημοτικός σύμβουλος και υπεύθυνος του ΚΑΠΗ Δ.Κ. Ν. Πεντέλης Ελευθέριος Κιτσούλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Θεόδωρος Αποστολόπουλος, Λευτέρης Κοντουλάκος και Βλάσσης Σιώμος, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Δ.Κ. Ν. Πεντέλης Μανώλης Μιχελακάκης, η αντιπρόεδρος του ΟΚΠΑ Εύη Ευαγγελίου, η υπεύθυνη αιμοδοσίας του Δήμου Πεντέλης Αγνή Ζώη, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet