Εορτασμός του Αγίου Πνεύματος στη Δ.Κ. Πεντέλης
Κοινωνία

Εορτασμός του Αγίου Πνεύματος στη Δ.Κ. Πεντέλης

Το τριήμερο 18-20 Ιουνίου 2016 πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Αγ. Πνεύματος στην κεντρική πλατεία Αγ. Τριάδας της Δ.Κ. Πεντέλης, με μεγάλη προσέλευση κόσμου.

Το βράδυ της Κυριακής τελέστηκε, χοροστατούντος του σεβασμιότατου επισκόπου Θερμοπυλών κ.κ. Ιωάννη Σακελλαρίου μέγας αρχιερατικός εσπερινός στο εξωκλήσι της Αγίας Τριάδας της ομώνυμης κεντρικής πλατείας και ακολούθησε η Λιτάνευση της Αγίας Εικόνας προς την Ι.Μ. Πεντέλης.

Τον δήμαρχο Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη συνόδεψαν στη Λιτάνευση ο θεματικός αντιδήμαρχος Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, οι τοπικοί αντιδήμαρχοι Δ.Κ. Πεντέλης, Κωνσταντίνος Μωραΐτης και Δ.Κ. Μελισσίων, Ηλίας Τσουχνικάς, οι δημοτικοί σύμβουλοι Λευτέρης Κοντουλάκος, Μιχάλης Κολιός, Ιωάννης Ζώης, Ελευθέριος Κιτσούλης, Σάββας Βορέας, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Δ.Κ. Πεντέλης, Γιάννης Ζούνης, οι τοπικοί σύμβουλοι Δ.Κ. Πεντέλης Χρυσούλα Σουτάδη – Καπράλου, Κανέλλος Γεωργόπουλος, ο τοπικός σύμβουλος Δ.Κ. Μελισσίων Νικόλαος Δροσάτος και πλήθος κόσμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet