Μηνυτήρια αναφορά αντιδημάρχου για τις εργασίες στον ΣΜΑ στα Μελίσσια που προωθεί η διοίκηση του Δήμου Πεντέλης!
Πεντέλη

Μηνυτήρια αναφορά αντιδημάρχου για τις εργασίες στον ΣΜΑ στα Μελίσσια που προωθεί η διοίκηση του Δήμου Πεντέλης!

Μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου κατέθεσε το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021, στο Αστυνομικό Τμήμα Πεντέλης, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Πεντέλη 2020, Άγγελος Παλαιοδήμος, για τις χωματουργικές εργασίες που έλαβαν χώρα έξω από το Κοιμητήριο Μελισσίων (σ.σ.: στον χώρο που προορίζεται να λειτουργήσει ως Σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων-ΣΜΑ), από μεγάλα χωματουργικά φορτηγά και μηχανήματα, την Πέμπτη 25/02 και Παρασκευή 26/02/2021.

Στην αναφορά του ο κ. Παλαιοδήμος αναφέρεται στις τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχε, αμέσως μόλις έγινε γνώστης των γεγονότων, με αρμοδίους αντιδημάρχους του Δήμου Πεντέλης, τον πρόεδρο του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπλασης Πεντελικού και αστυνομικές αρχές και ζητεί από τον Εισαγγελέα να διερευνήσει «αν συντρέχει περίπτωση τέλεσης ποινικών αδικημάτων, καθώς επίσης και τα πρόσωπα τα οποία τα τέλεσαν, αποκαθιστώντας κατά τον τρόπο αυτό τη νομιμότητα».

Η κίνηση του κ. Παλαιοδήμου έχει και πολιτικές προεκτάσεις, αφού έρχεται να προστεθεί σε σειρά προηγούμενων ανακοινώσεών του που στρέφονται κατά της δημιουργίας ΣΜΑ στη συγκεκριμένη περιοχή, που ωστόσο αποτελεί επιλογή της διοίκησης της δημάρχου Πεντέλης, Δήμητρας Κεχαγιά, στην οποία και συμμετέχει και ο ίδιος και μάλιστα από τη θέση του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet