Άγγ. Παλαιοδήμος: Τέσσερις συστάσεις προς «ανεξάρτητο» δημοτικό σύμβουλο σε αυτοδιοικητικό βέρτιγκο και πολιτικό αδιέξοδο
Πολιτική

Άγγ. Παλαιοδήμος: Τέσσερις συστάσεις προς «ανεξάρτητο» δημοτικό σύμβουλο σε αυτοδιοικητικό βέρτιγκο και πολιτικό αδιέξοδο

Με τέσσερις συστάσεις, αλλά και «καρφιά» για την εν γένει πολιτική διαδρομή του, απαντά στον δημοτικό σύμβουλος Βασίλη Μπούρα ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πεντέλη 2020», Άγγελος Παλαιοδήμος. Μια απάντηση που έρχεται ως συνέχεια ανακοίνωσης του κ. Μπούρα μέσω της οποίας είχε επιτεθεί στον κ. Παλαιοδήμο για την πρότασή του να λάβει ένας δρόμος του Δήμου το όνομα του μεγάλου αντιστασιακού Μανώλη Γλέζου.

Στην απάντησή του ο αντιδήμαρχος αναφέρει:

Πριν λίγες μέρες, εντελώς αναίτια και απρόκλητα και εν μέσω μιας πρωτοφανούς κρίσης, δέχθηκα προσωπική επίθεση με την κατηγορία της «πολιτικής ανυπαρξίας», της «επιλεκτικής κοινωνικής ευαισθησίας» και του χαρακτηρισμού του «πολιτικού φανφάρα», με δήθεν αφορμή της πρότασης του συνδυασμού μας για ονοματοδοσία (και όχι μετονομασία) δρόμου της πόλης σε οδό «Μανώλη Γλέζου».

Μετά από δεκαπέντε και πλέον χρόνια ενεργής ενασχόλησής μου με την Αυτοδιοίκηση, θα τολμήσω να κάνω τις εξής συστάσεις:

  1. Η κατηγορία της «πολιτικής ανυπαρξίας» επιστρέφεται προς αυτόν που, λόγω των παλινδρομήσεων και του πολιτικού αδιεξόδου του, έχει καταγράψει περισσότερες (εσκεμμένες) απουσίες απ’ ότι παρουσίες στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου κατά την τρέχουσα δημοτική περίοδο (από 01/09/2019 δηλαδή).
  2. Η κοινωνική ευαισθησία δεν υπαγορεύεται από κανέναν, δεν διαφημίζεται και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αποτελεί προϊόν λαϊκισμού.
  3. Ο χαρακτηρισμός «πολιτικός φανφάρας» προς τον επικεφαλής της παράταξης που καθόρισε το εκλογικό αποτέλεσμα και που ανέλαβε το πολιτικό κόστος της ύπαρξης κυβερνησιμότητας στον Δήμο (ειδικά σε μια κρίσιμη περίοδο όπως η τρέχουσα), μόνο ως αστείος μπορεί να χαρακτηριστεί.
  4. Το χαμένο πολιτικό κεφάλαιο, λόγω του αυτοδιοικητικού βέρτιγκο της τελευταίας περιόδου και των πρόσκαιρων «πολιτικών κερδών», δεν ανακτάται με προσωπικές επιθέσεις προς τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης που άλλαξε το αυτοδιοικητικό σκηνικό της πόλης στις τελευταίες δημοτικές εκλογές.

Υστερόγραφο 1: Ο μισθός του αντιδημάρχου Πεντέλης είναι ισόποσος με αυτόν της θέσης μου ως εκπαιδευτικός, από την οποία έχω αποχωρήσει λόγω υποχρεωτικής άδειας (1.175€, δημόσιος υπάλληλος πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, με δύο μεταπτυχιακά και 20ετή προϋπηρεσία) και είναι αρκετά μικρότερος από αυτόν της θέσης του προϊσταμένου των ELTA COURRIER.

Υστερόγραφο 2: Η εντελώς αναίτια, απρόκλητη και άκαιρη επίθεση προς το πρόσωπο μου δημιούργησε πλήθος ερωτηματικών για το αν έγινε αυτοβούλως ή κατά παραγγελία. Θα φανεί στο κοντινό μέλλον…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet