Ανέλαβαν οι νέοι αντιδήμαρχοι και πρόεδροι Τοπικών Συμβουλίων
Πολιτική

Ανέλαβαν οι νέοι αντιδήμαρχοι και πρόεδροι Τοπικών Συμβουλίων

Τη Δευτέρα 1η Σεπτεμβρίου 2014 ανέλαβαν και επίσημα τα καθήκοντα τους οι νέοι αντιδήμαρχοι και οι πρόεδροι των Τοπικών Συμβουλίων του Δήμου Πεντέλης.

Η τελετή παραλαβής – παράδοσης των νέων αντιδημάρχων στη Δημοτική Κοινότητα Μελισσίων ξεκίνησε, παρουσία του δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου- Καψάλη, από τον τοπικό αντιδήμαρχο Μελισσίων Ηλία Τσουχνικά στις 6:30 το πρωί στον χώρο συγκέντρωσης των εργαζομένων στην υπηρεσία Καθαριότητας.

Στην συνέχεια, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Πεντέλης, πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης – παραλαβής των θεματικών αντιδημάρχων Δημοσθένη Παπακωνσταντίνου και Άντας Μπούσουλα, παρουσία των εργαζομένων. Ο κ. Δ. Παπακωνσταντίνου ανέλαβε αντιδήμαρχος Οικονομικών – Διοικητικού –Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας και η κα Μπούσουλα Άντα ανέλαβε αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας & Αλληλεγγύης, Παιδείας & Αθλητισμού και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

Ο κ. Βορέας Γιώργος ανέλαβε πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Μελισσίων.

Στη Δημοτική Κοινότητα Νέας Πεντέλης τοπικός αντιδήμαρχος ανέλαβε ο κ. Λευτέρης Κοντουλάκος και πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου ο κ. Μανώλης Μιχελακάκης.

Στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Δημοτικής Κοινότητας Πεντέλης, ανέλαβε επίσημα τα καθήκοντα του, ο κ. Ιωάννης Ζώης και πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου ο κ. Γιάννης Ζούνης.

Ο δήμαρχος ευχαρίστησε θερμά τους απερχόμενους αντιδημάρχους Βασίλη Μπούρα και Παναγιώτη Μούστρη για την άριστη συνεργασία και την προσφορά τους στους πολίτες και ευχήθηκε στους νέους αντιδημάρχους καλή επιτυχία στο έργο τους, υπενθυμίζοντας την αρχή που διέπει τη φιλοσοφία της διοίκησης: «Άνθρωπος είναι η απάντηση σε κάθε ερώτημα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet