Απορρίφθηκαν οι κατηγορίες για Μ. Γραφάκο
Πολιτική

Απορρίφθηκαν οι κατηγορίες για Μ. Γραφάκο

Ο συνδυασμός ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ-ΝΕΑ ΠΕΝΤΕΛΗ-ΠΕΝΤΕΛΗ έβγαλε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει ότι απορρίφθηκαν όλες οι κατηγορίες του νυν δημάρχου Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη κατά του πρώην δημάρχου Μελισσίων Μανώλη Γραφάκου για την οικονομική διαχείριση του πρώην Δήμου.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του συνδυασμού:

Κατέπεσαν όλες οι κατηγορίες κατά του Μανώλη Γραφάκου

Η απόρριψη από τον εισαγγελέα ΟΛΩΝ των κατηγοριών του κ. Στεργίου κατά του Μανώλη Γραφάκου σχετικά με την οικονομική διαχείριση του πρώην Δήμου Μελισσίων ήταν για τη ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ αναμενόμενη. Αποτελεί όμως κόλαφο για τον κ. Στεργίου που, για να καλύψει τη διοικητική ανεπάρκειά του, την αναποτελεσματικότητά του, το μηδενικό του έργο και την αδυναμία του να μιλήσει για μέλλον και προτάσεις για την πόλη, εδώ και τρία χρόνια συστηματικά και σκόπιμα λασπολογούσε τον Μανώλη Γραφάκο.

Κατανοούμε τη δυσχερή θέση του κ. Στεργίου. Το παραμύθι του όμως δεν έχει δράκο. Εκτός αν ο δράκος είναι ο εισαγγελέας που τον έχει παραπέμψει για πέντε κακουργήματα, καθώς και για παράβαση καθήκοντος και απιστία στην υπηρεσία κατ’ εξακολούθηση.

Δεν νομιμοποιείται λοιπόν ο κ. Στεργίου να μιλά για ηθική και εντιμότητα. Ο ίδιος έστησε το γήπεδο της ηθικής και έχασε πανηγυρικά σε αυτό.

Από το Γραφείο Τύπου του Συνδυασμού “Συμπολιτεία Μελίσσια”

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet