Β. Μπούρας προς διοίκηση Κεχαγιά: Κάντε πίσω, για να μην συγκρουστούμε μετωπικά!
Πολιτική

Β. Μπούρας προς διοίκηση Κεχαγιά: Κάντε πίσω, για να μην συγκρουστούμε μετωπικά!

Επικριτικός κατά της ανακοίνωσης που εξέδωσε η διοίκηση της δημάρχου Πεντέλης, Δήμητρας Κεχαγιά, σχετικά με τα επεισόδια στο δημαρχείο Πεντέλης το πρωί της Τετάρτης 10 Ιουνίου 2020 εμφανίζεται ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Μπούρας. Την ίδια στιγμή ζητά από τη δήμαρχο να αποσύρει τους σχεδιασμούς για την ιδιωτικοποίηση της Καθαριότητας, προκειμένου να αποφύγει τη «μετωπική σύγκρουση» με όλες τις άλλες παρατάξεις.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή του ο κ. Μπούρας αναφέρει:

Αναρωτιέμαι αλήθεια και θα ‘θελα πολύ να μάθω ποιος είναι ο εγκέφαλος πίσω από την επαίσχυντη ανακοίνωση – καταγγελία της διοίκησης στα ΜΜΕ, χθες Πέμπτη 11/6. Εάν δεν το αντιλαμβάνεστε, κυρίες και κύριοι, χαρακτηρίζετε με μεγάλη ευκολία φασίστες όσους είναι απέναντί σας, επειδή υπερασπίζονται «κατά τη γνώμη τους» το δημόσιο συμφέρον!

Νομίζετε ότι επειδή είστε δημοτική αρχή έχετε και το αλάθητο του πάπα!Είναι δυνατόν να θέλετε να βγείτε και από πάνω, όταν καλείτε την αστυνομία να συλλάβει συναδέλφους αιρετούς και εργαζόμενους, απειλώντας μάλιστα δημόσια (μέσα από την ανακοίνωσή σας στα ΜΜΕ) ότι εάν δεν γίνει το δικό σας, θα σας βρούνε  μπροστά τους αντιμέτωπους μαζί με συμπολίτες μας;

«Σιγά τα ωά», για να μην σας πω κάτι χειρότερο! Ακούστε λοιπόν την άποψη ενός ανθρώπου που στήριξε στο μέγιστο την εκλογή της δημάρχου, χωρίς κανένα αντάλλαγμα, όπως καλά με γνωρίζετε:

  1. Σίγουρα τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο δημαρχείο Πεντέλης την Τετάρτη 10/6 δεν τιμούν κανέναν μας.
  2. Αναλογιστείτε όμως ότι εσείς ξεχάσατε πολύ σύντομα τις αρχές και αξίες που ορκιστήκατε να υπηρετήσετε, όταν έναν χρόνο μετά τις εκλογές, μας φέρνετε προς εφαρμογή προειλημμένη απόφαση εκ διαμέτρου αντίθετη με τις προεκλογικές σας δεσμεύσεις.
  3. Σας θυμίζω ότι εσείς δεν τηρείτε τα όσα υποσχεθήκατε στους εργαζόμενους (που σήμερα με ευκολία κατηγορείτε), κατά τη συνάντηση των υποψηφίων δημάρχων μαζί τους, στις 18/4/2019.
  4. Εσείς είστε αυτοί που αθετείτε τούς όρους της συμφωνίας στήριξης, που έγινε πριν τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών με συνδυασμούς της αντιπολίτευσης, όπου σε καμία περίπτωση δεν τέθηκε θέμα  για ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας.
  5. Εσείς είστε αυτοί που γράψατε στα παλαιότερα των υποδημάτων σας το ψήφισμα, με μεγάλη πλειοψηφία, από το Δημοτικό Συμβούλιο, για τη μη εφαρμογή στον Δήμο μας του άρθρου 178 του νόμου «επενδύω στην Ελλάδα», που αφορά τις εν λόγω ιδιωτικοποιήσεις. 
  6. Έστω και τώρα, πάρτε πίσω όλα αυτά που θα μας κοστίσουν πάνω από 2.500.000 ευρώ, όπου με μαθηματική ακρίβεια, μαζί με τις υπόλοιπες παραχωρήσεις που κάνετε, θα οδηγήσουν τον Δήμο για μια ακόμα φορά σε οικονομική κατάρρευση.
  7. Αντί να καταφεύγετε με τόση βιασύνη στο ξεπούλημα του δημόσιου αγαθού της καθαριότητας σε ιδιώτες, ξεκινήστε άμεσα γόνιμο διάλογο με τους εμπλεκόμενους, για να βρεθεί μία κοινά αποδεκτή λύση. Αυτό άλλωστε επιβάλλει το πνεύμα της απλής αναλογικής με την οποία ανήλθατε στον θώκο της εξουσίας, όχι φυσικά μόνο με τις δικές σας δυνάμεις, αλλά και με την υποστήριξη όλων αυτών που σήμερα τους απαξιώνετε με χαρακτηρισμούς και τους απειλείτε, κάτι που δεν  αρμόζει σε προοδευτικούς και δημοκράτες, όπως θέλετε να μας αυτοαποκαλείστε!

Ιδού η Ρόδος λοιπόν, ιδού και το πήδημα! Στο χέρι σας είναι να τα αποσύρετε όλα εδώ και τώρα, ώστε να βγούμε από το αδιέξοδο και να αποφύγουμε τη μετωπική σύγκρουση, όπου ο μόνος χαμένος τελικά θα είναι ο τόπος μας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet