Γ. Καραμέρος: “Γιατί δεν στηρίζω Στεργίου στον 2ο γύρο”
Πολιτική

Γ. Καραμέρος: “Γιατί δεν στηρίζω Στεργίου στον 2ο γύρο”

Ο δεύτερος γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών στον Δήμο Πεντέλης λαμβάνει καινούργιο ενδιαφέρον μετά τις δηλώσεις που παραχώρησε στο enypografa.gr o υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών (με τον συνδυασμό της Ρένας Δούρου ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ) Γιώργος Καραμέρος, με αφορμή το σχόλιο που του ζητήσαμε να κάνει για το εκλογικό αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής στην περιοχή του Βόρειο Τομέα.  Στην ιδιαίτερη αναφορά του στον Δήμο Πεντέλης ο κ. Γ. Καραμέρος ξεκαθάρισε ότι δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να στηρίξει τον νυν δήμαρχο Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη στη διεκδίκηση μίας ακόμη θητείας στη διοίκηση  του Δήμου. 

Ειδικότερα, για τη γενικότερη πορεία στον Βόρειο Τομέα την πρώτη Κυριακή των εκλογών, ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης ανέφερε ότι τα αποτελέσματα ήταν πολύ θετικά και συγκρίνονται ευθέως με το πολύ καλό αποτέλεσμα στον κεντρικό τομέα, όπου βοήθησε πολύ η υποψηφιότητα του Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

Επίσης, έκρινε θετικά τον αγώνα που έδωσε στον Δήμο Πεντέλης ο υποψήφιος δήμαρχος Αντώνης Φειδοπιάστης, αναφέροντας χαρακτηριστικά: “Στον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών στον Δήμο Πεντέλης στήριξα με όλες τις δυνάμεις μου τον συνδυασμό ΠΕΝΤΕΛΗ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ – Ριζοσπατική Συνεργασία Πολιτών και τον Αντώνη Φειδοπιάστη, που αποτελούσαν για εμένα την καλύτερη επιλογή για το μέλλον της πόλης. Ο Αντώνης Φειδοπιάστης έδωσε έναν μεγάλο αγώνα, σε ένα εξαιρετικά δύσκολο περιβάλλον και κατάφερε να επιτύχει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα”.

Στο ερώτημά μας πώς αντιμετωπίζει τη… μονομαχία της δεύτερης Κυριακής στον Δήμο Πεντέλης και ποιον από τους δύο υποψηφίους θα στηρίξει ο ίδιος, ο υποψήφιος αντιπεριφειάρχης έδωσε την εξής απάντηση:

“Σέβομαι απολύτως την απόφαση του συνδυασμού ΠΕΝΤΕΛΗ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ για ψήφο κατά συνείδηση τη δεύτερη Κυριακή, αλλά την ίδια στιγμή, λόγω της προσωπική διαδρομής μου στον χώρο της οικολογίας, δεν θα μπορούσα σε καμία περίπτωση να παραβλέψω τα μειωμένα αντανακλαστικά που επέδειξε η διοίκηση του νυν δημάρχου Δημήτρη Στεργίου -Καψάλη σε μία σειρά εξαιρετικά σημαντικών από περιβαλλοντικής άποψης θεμάτων που αφορούν στο Πεντελικό, όπως τα σχέδια για εγκατάσταση φωτοβολταϊκού πάρκου, το σχετικό Προεδρικό Διάταγμα για το Βουνό, το εργοστάσιο αεριοποίησης, τη “τσιμεντοποίηση” χώρου στο Αστεροσκοπείο Αθηνών κ.ο.τ.

Αλλά υπάρχει ακόμη ένας λόγος που δεν μπορώ να στηρίξω την υποψηφιότητα Στεργίου κι αυτός έχει να κάνει με την αξιοπιστία μας ως συνδυασμός. Δεν μπορούμε να υποστηρίζουμε στην Περιφέρεια Αττικής την ανάγκη ανανέωσης, λέγοντας ότι 12 χρόνια είναι αρκετά για τον κ. Γ. Σγουρό και αυτό να μην ισχύει για τον Δήμο Πεντέλης όπου ο νυν δήμαρχος ήδη μετρά περίπου 16 χρόνια στη διοίκηση…”.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet