Γ. Κατσικογιάννης: Οι Δημότες περιμένουν λύσεις, δεν μπορούν να περιμένουν άλλο
Πολιτική

Γ. Κατσικογιάννης: Οι Δημότες περιμένουν λύσεις, δεν μπορούν να περιμένουν άλλο

Συγκέντρωση της της δημοτικής ΠΕΝΤΕΛΗΘΕΝ πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελισσίων του Δήμου Πεντέλης, την Κυριακή 7 Απριλίου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος βουλευτής Βορείου Τομέα Ν.Δ. Φώτης Καρύδας, ο υποψήφιος δήμαρχος Κηφισιάς Αλέξης Μακρής, υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Βορείου Τομέα με τον συνδυασμό του Γιώργου Πατούλη, Βασίλης Κόκκαλης (αντιδήμαρχος Αμαρουσίου), Πολυτίμη Λεονάρδου, Ευάγγελος Δημητρέλλος, Δημήτρης Κοσμάς, το μέλος της  Πολιτικής Επιτροπής Ν.Δ. Άγγελος Αθανασόπουλος, ο πρόεδρος της Τοπικής Ν.Δ., Φώτης Φωτίου, ο αντιπρόεδρος της Β’ Νομαρχιακής Ν.Δ., Γιώργος Καρβουνάκης και ο γραμματέας της Β’ Νομαρχιακής Ν.Δ., Μίλτος Παπαδάκης.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με μία συγκινητική παρουσίαση του υποψηφίου δημάρχου, ως πατέρα, από την κόρη του Δώρα Κατσικογιάννη, η οποία, αφού περιέγραψε τη διαδρομή και την προσωπικότητα του πατέρα της, του απένειμε το «μεγάλο… πτυχίο της ζωής».

Στη συνέχεια, ο υποψήφιος δήμαρχος Πεντέλης παρουσίασε τα 11+1 βασικά σημεία του προγράμματος της Κίνησης, με 11+1 λύσεις για τα χρονίζοντα προβλήματα του Δήμου.

Ακολούθησε η παρουσίαση της πρώτης ομάδος 30 υποψηφίων συμβούλων του συνδυασμού και η εκδήλωση συνεχίστηκε στον προαύλιο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου με ελαφρύ μπουφέ, όπου οι παρευρισκόμενοι, ο υποψήφιος δήμαρχος και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις, να συζητήσουν και να μοιραστούν τις αγωνίες τους για το αύριο του Δήμου Πεντέλης.

Στην τοποθέτησή του, ο κ. Γ. Κατσικογιάννης δήλωσε:

«Η μεγάλη μας συγκέντρωση όχι μόνο επιβεβαιώνει την πορεία νίκης, αλλά μας δίνει την δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα για την αναγέννηση του Δήμου. Έχουμε μπροστά μας την πιο καθοριστική 4ετία για το μέλλον του Δήμου Πεντέλης. Η απραξία, η ανυπαρξία έργων υποδομής των τελευταίων ετών, η έλλειψη κοινωνικής συνοχής μεταξύ των τριών Δημοτικών Κοινοτήτων, μας καλούν σε άμεση αντιμετώπισή τους. Οι Δημότες περιμένουν λύσεις, δεν μπορούν να περιμένουν άλλο, ούτε μια μέρα.

»Στόχος μας δεν είναι οι “καρέκλες”! Εμείς “σηκώνουμε τα μανίκια”, θα δώσουμε λύσεις όπως γνωρίζουμε και μπορούμε και θα ετοιμάσουμε την Πεντέλη του αύριο, έτσι ώστε να παραδώσουμε έναν Δήμο-σημείο αναφοράς για την Τοπική Αυτοδιοίκηση στην Ελλάδα.

»Ιδιαίτερη σημασία αποδίδω στις Διαδημοτικές Συνεργασίες, όπως τόνισε και στην παρέμβασή του ο υποψήφιος δήμαρχος Κηφισιάς Αλέξης Μακρής, τον οποίο και ευχαριστώ. 

»Οι προκλήσεις που έχουμε να αντιμετωπίσουμε, όπως κυκλοφοριακό, περιβάλλον/ανακύκλωση/διαχείριση απορριμμάτων, νέες Τεχνολογίες /«Έξυπνη» Πόλη, δεν είναι υπόθεση ενός και μόνον Δήμου. Οι Διαδημοτικές Συνεργασίες εξασφαλίζουν συναίνεση, πληρότητα στη μελέτη και εκτέλεση έργων υποδομής και κυρίως εξασφαλίζουν πόρους από ευρωπαϊκά και διεθνή Προγράμματα κατά προτεραιότητα.

Κλείνοντας την ομιλία του, ο υποψήφιος δήμαρχος Πεντέλης τόνισε:

«Άμεσα θα ακολουθήσει η παρουσίαση και των υπολοίπων υποψηφίων δημοτικών μας συμβούλων, όπως και του ολοκληρωμένου προγράμματός μας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις δημότισσες και τους δημότες που μας τίμησαν με την παρουσία τους σήμερα, τις εκλεκτές φίλες και φίλους που έδωσαν“παρών” Νίκης. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στα μέλη της ομάδας μας, πραγματική Ομάδα Νίκης.Όλοι ΜΑΖΙ  θα κάνουμε ένα μελίσσι ΟΛΗ την Πεντέλη! ».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet