Δημοτική Συμμαχία για ΣΜΑ Μελισσίων: Η κυβέρνηση χρησιμοποιεί τη δήμαρχο επικοινωνιακά
Πολιτική

Δημοτική Συμμαχία για ΣΜΑ Μελισσίων: Η κυβέρνηση χρησιμοποιεί τη δήμαρχο επικοινωνιακά

«Βουλευτές της αντιπολίτευσης υπέβαλαν πρόσφατα ερώτημα στη Βουλή, σχετικά με την έγκριση προσωρινής λειτουργίας ΣΜΑ στον περιβάλλοντα χώρο του νεκροταφείου Μελισσίων», όπως αναφέρει η παράταξη Δημοτική Συμμαχία, με επικεφαλής τον δημοτικό σύμβουλο Δημοσθένη Παπακωνσταντίνου.

Στη συνέχεια της σχετικής ανακοίνωσης, ο κ. Παπακωνσταντίνου σημειώνει:

Ερωτήθηκε το ΥΠΕΝ, έστειλε ο κ. γενικός Aποβλήτων έγγραφο στην κυρία δήμαρχο να τη ρωτήσει σχετικά (ο κ. γενικός δεν ήξερε τίποτα, λες και δεν ήταν επί 20 χρόνια δημοτικός σύμβουλος και τέσσερα χρόνια δήμαρχος Μελισσίων!) και η κ. δήμαρχος απάντησε στις 9/4/2021 άκουσον-άκουσον ότι «στην περιοχή αυτή λειτουργούσε από τη δεκαετία του 2000 χώρος μεταφόρτωσης απορριμμάτων».

Επικαλούμενος το αναληθέστατο, ετεροχρονισμένο αυτό έγγραφο ο κ. γενικός «καθάρισε» όμορφα και ωραία ό,τι καλώς έπραξε και νομιμοποίησε «έως τρία έτη…..» τον χώρο αυτόν ως ΣΜΑ.

Βέβαια, αμφότεροι (γενικός και δήμαρχος) πολύ καλά γνωρίζουν ότι μόνο ως προσωρινός χώρος εναπόθεσης κλαδοκλαδεμάτων, σε περιόδους μεγάλης ποσότητας κοπής κλαδιών είχε χρησιμοποιηθεί ο συγκεκριμένος χώρος και ποτέ ως ΣΜΑ, ως τώρα νομοθετήθηκε με συνευθύνη και των δύο.

Ποιον κοροϊδεύουν! Γιατί εκτίθεστε κ. δήμαρχε;

Δεν αντιλαμβάνεστε ότι σας χρησιμοποιούν; Δεν αντιλαμβάνεστε ότι τίθεται θέμα αξιοπιστίας σας;

Επί τη ευκαιρία, κ. αντιδήμαρχε των Τεχνικών Υπηρεσιών σε εσάς απάντησε στο σχετικό ερώτημα ο κ. γενικός ή μήπως σας παρέπεμψε και εσάς στο έγγραφο της δημάρχου ή θεώρησε αυτονόητο ότι ήταν περιττό; Προφανώς να σκέφθηκε τι σόι διοίκηση είστε; Ζητάτε από το γενικό του ΥΠΕΝ να σας απαντήσει; Γιατί δεν ρωτάτε μόνος σας τη δήμαρχο, αφού και αυτός τη δήμαρχο ρώτησε για να μάθει!

Και για να συνεννοηθούμε:

ΣΜΑ στον ιερό και υψηλής περιβαλλοντικής προστασίας χώρο του νεκροταφείου Μελισσίων δεν θα λειτουργήσει. Σε λίγο φεύγει ο κορωνοϊός και θα μας βρείτε όλους μπροστά. Ούτε χρειάζεται ΣΜΑ η Πεντέλη και τα Μελίσσια. Το έχουμε τεκμηριώσει εκτατό φορές.

Άλλη πολιτική διαχείρισης αποβλήτων απαιτείται. Ελάτε να τη συζητήσουμε.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet