Δημοτική Συμμαχία: Να παραιτηθεί από το Δ.Σ. Πεντέλης ο Ηλ. Τσουχνικάς
Πολιτική

Δημοτική Συμμαχία: Να παραιτηθεί από το Δ.Σ. Πεντέλης ο Ηλ. Τσουχνικάς

Την παραίτηση του δημοτικού συμβούλου Πεντέλης Ηλία Τσουχνικά, καθώς και την παράδοση της έδρας του ζητεί η ολομέλεια της δημοτικής ομάδας και των κοινοτικών ομάδων της παράταξης Δημοτική Συμμαχία, μετά την ανεξαρτητοποίησή του από την παράταξη.

Η ανωτέρω ολομέλεια επισημαίνει ότι η έδρα δεν ανήκει στον κ. Τσουχνικά, αλλά στην παράταξη που τον ανέδειξε, όπως είχε τονίσει, άλλωστε, αμέσως μετά την παραίτηση και ο επικεφαλής της Δημοτικής Συμμαχίας, Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση της ολομέλειας της δημοτικής ομάδας και των κοινοτικών ομάδων της Δημοτικής Συμμαχίας:

Η δημοτική ομάδα και οι αιρετοί κοινοτικοί σύμβουλοι που εξελέγησαν στις εκλογές του Μαΐου του 2019 με τη Δημοτική Συμμαχία του Δήμου Πεντέλης, αποδοκιμάζουμε την ανεξαρτητοποίηση του μέχρι προ ολίγων ημερών συναδέλφου μας, Ηλία Τσουχνικά, ως αδικαιολόγητη ενέργεια, στερούμενη πολιτικών αρχών.

Η ενέργειά του αυτή έγινε ερήμην του επικεφαλής και των συναδέλφων του, χωρίς να εκφραστούν λόγοι διαφωνίας του. Ο τρόπος και ο χρόνος που επελέγη, εισάγει στην πολιτική ζωή του τόπου μη αποδεκτά πολιτικά ήθη.

Πώς συμβιβάζεται να αναλαμβάνει αντιδήμαρχος μετά τις ανεπιτυχείς για τον συνδυασμό του εκλογές της 2ας Ιουνίου, να παραμένει ως τις 31 Αυγούστου και μετά 15 ημέρες να ανεξαρτητοποιείται στα «μουλωχτά»;

Μικρή η πόλη μας και όλα μαθαίνονται και γνωρίζει πολύ καλά ότι γνωρίζουμε από πρώτο χέρι.

Γι΄ αυτό, μια επιλογή έχει: την παραίτησή του από το Δημοτικό Συμβούλιο. Η έδρα ανήκει στην παράταξη που τον ανέδειξε και τον εξέλεξε.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet