Δημοτική Συμμαχία: Προτάσσουμε την υπευθυνότητα απέναντι στην ανευθυνότητα της δημοτικής αρχής Πεντέλης
Κοινωνία

Δημοτική Συμμαχία: Προτάσσουμε την υπευθυνότητα απέναντι στην ανευθυνότητα της δημοτικής αρχής Πεντέλης

Η παράταξη Δημοτική Συμμαχία, με επικεφαλής τον Δημοσθένη Παπακωνσταντίνου, κάνει λόγο για «προχειρότητα και ανευθυνότητα» της δημοτικής αρχής Πεντέλης, αναφορικά τη στάση της απέναντι στη διεξαγωγή των εμποροπανηγύρεων Αγίας Παρασκευής και Αγίου Σίλα, αφού όπως υπενθυμίζει το Δημοτικό Συμβούλιο έχει «ήδη αποφανθεί σχετικά με το θέμα».

Ειδικότερα, η Συμμαχία σημειώνει ότι «από τις 2 Ιουνίου που αποφασίσαμε ως Δ.Σ. τη ματαίωση της εμποροπανήγυρης της Αγίας Τριάδας στη Πεντέλη, μέχρι σήμερα, που έρχεται η διοίκηση του Δήμου με κατεπείγουσα συνεδρίαση, να ζητήσει τη λήψη απόφασης και για τις πανηγύρεις της Αγίας Παρασκευής και Αγίου Σίλα στη Ν. Πεντέλη, πέρασαν 52 ημέρες», ενώ προσθέτει:

«Διερωτάται κανείς γιατί τόση προχειρότητα και ανευθυνότητα;

»Μήπως μπερδεύτηκαν και ξέχασαν η δήμαρχος και η αρμόδια αντιδήμαρχος ότι οι εν λόγω εορτές είναι σταθερές και όχι κινητές; Τότε γιατί δεν έφεραν την εισήγηση στο τακτικό Συμβούλιο της 30ης Ιουνίου ή σε άλλο  έγκαιρα και έρχονται δύο ημέρες πριν τη γιορτή να καλέσουν Έκτακτο Συμβούλιο;.

»Μήπως ξέχασαν ότι ο κορωνοϊός δεν έφυγε ποτέ και δεν επανήλθε, αλλά είναι συνέχεια εδώ;

»Και ποια είναι η θέση τους, γιατί δεν προτείνει η κ. αντιδήμαρχος, αλλά καλεί το Δ.Σ. να αποφασίσει;»

Όπως αναφέρει η παράταξη στη συνέχεια της ανακοίνωσης «προφανώς και το Συμβούλιο αποφασίζει, αλλά σε κάθε εισήγηση υπάρχει πάντα πρόταση», για να συμπληρώσει ότι «εμείς πρόσφατα με την υπόλοιπη αντιπολίτευση ζητήσαμε με υπευθυνότητα τη ματαίωση κάθε εμποροπανήγυρης και μαζικής εκδήλωσης. Βλέπετε όμως ότι η διοίκηση μόνο τα πανηγύρια αδυνατεί να διαχειριστεί, ενώ για τις άλλες εκδηλώσεις δεν υπάρχει κορωνοϊός!».

Τέλος, η Δημοτική Συμμαχία υπογραμμίζει:

«Ως υπεύθυνος δημοτικός συνδυασμός, με αίσθημα ευθύνης προσήλθαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο (ένα ακόμα δια περιφοράς -αχ αυτός ο κορωνοϊός τι αλήθεια από μηχανής Θεός απεδείχθει ειδικά για τις ιδιωτικοποιήσεις και τετραετείς συμβάσεις), και ψηφίσαμε κατά της πραγματοποίησης των εμποροπανηγύρεων».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet