«Δημοτική Συμμαχία»: Τι έγινε, κουράστηκε από τώρα η δήμαρχος Πεντέλης;
Πολιτική

«Δημοτική Συμμαχία»: Τι έγινε, κουράστηκε από τώρα η δήμαρχος Πεντέλης;

Συνεχίζονται τα «πυρά» κατά της διοίκησης της δημάρχου Πεντέλης, Δήμητρας Κεχαγιά, σχετικά με την απόφασή της να συστήσει διαρκή ομάδα διοίκησης έργου.

Σειρά πήρε η δημοτική παράταξη «Δημοτική Συμμαχία», με επικεφαλής τον δημοτικό σύμβουλου Δημήτρη Παπακωνσταντίνου, η οποία αναφέρει σε ανακοίνωσή της:

«Τι συμβαίνει με τη δήμαρχο; Νοιώθει από τώρα κουρασμένη; Δεν εμπιστεύεται τον γ. γραμματέα, τους αντιδημάρχους, τους ειδικούς συμβούλους και τους εντεταλμένους;

»Κλαυσίγελο προκαλεί η τελευταία απόφαση της δημάρχου κ. Κεχαγιά για ορισμό μιας πρόσθετης δεκαμελούς ομάδας υποστήριξης του έργου της και δημιουργεί πολλά ερωτηματικά.

»Τους 30 έφθασαν συνολικά οι έχοντες εκχώρηση συναρμοδιοτήτων.

»Τι άραγε συμβαίνει; Νοιώθει από τώρα κουρασμένη; Θέλει να αποδυναμώσει τους συνεργάτες της μέσω δοτών και να τα συγκεντρώσει όλα στα χέρια της; Δεν τους εμπιστεύεται και τους βάζει να φαγωθούν, επιλέγοντας την αποτυχημένη πρακτική “διαίρει και βασίλευε”; Θέλει να απεκδυθεί ευθύνες; Γιατί τους ευτελίζει και πώς το ανέχονται;

»Ό,τι απ’ όλα αυτά ή όλα μαζί να συμβαίνουν, η ουσία είναι ότι καταργείται κάθε έννοια δοκιμασμένου διοικητικού μοντέλου και απαξιώνεται η διοικητική ιεραρχία.

»Δεν νομιμοποιείστε κυρίες και κύριοι του 10μελούς (γιατί άραγε δεν σας κάνει και 15μελές για να έχουμε και μέτρο σύγκρισης) να επέμβετε στη διοικητική υπαλληλική ιεραρχία. Αφήστε τους εργαζόμενους να κάνουν τη δουλειά τους. Μην επεμβείτε στις δομές της διοίκησης. Είστε δοτοί!!!

»Όσο για το νέο μοντέλο διοίκησης, το προτείνουμε για το Guinness World Records: “Πώς να διαλύσεις σε 3 μήνες  μια πετυχημένη λειτουργικά διοικητική δομή”».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet