Δυναμική συγκέντρωση από τον Αντ. Φειδοπιάστη
Πολιτική

Δυναμική συγκέντρωση από τον Αντ. Φειδοπιάστη

Με μεγάλη επιτυχία και παρουσία περισσότερων από 500 ατόμων πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 11 Μαΐου η κεντρική ομιλία του υποψήφιου δημάρχου Πεντέλης και επικεφαλής του συνδυασμού ΠΕΝΤΕΛΗ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ – Ριζοσπαστική Συνεργασία Πολιτών Αντώνη Φειδοπιάστη.

Ο υποψήφιος δήμαρχος, αφού ευχαρίστησε τον κόσμο “για αυτή τη μεγαλειώδη συγκέντρωση”, όπως τη χαρακτήρισε, παρουσίασε τις πολύχρονες δράσεις και τις αρχές του συνδυασμού και αναφέρθηκε ιδιαίτερα στη δουλειά που έγινε από επιτροπές μελών για τη σύνταξη του προγράμματος εν όψει των εκλογών του Μαΐου. Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα σημαντικά προβλήματα του Δήμου και της κοινωνίας, τόνισε “την ανεπάρκεια της σημερινής διοίκησης” και παρουσίασε αναλυτικά τις προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού και τους υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς Συμβούλους του συνδυασμού.

Στην εκδήλωση ήταν παρόντες, μεταξύ πολλών άλλων, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Αποστόλης Αλεξόπουλος, Χαρά Καφαντάρη,  Άννα Χατζησοφιά και Παναγιώτης Κουρουπλής, αντιπροσωπείες των ΟΙΚΟΛΟΓΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ, του ΕΠΑΜ, το οποίο ανακοίνωσε τη στήριξή του στον συνδυασμό  για τις επερχόμενες εκλογές, αντιπροσωπεία του ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, της ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, του κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ και εκπρόσωποι των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Επίσης, παραβρέθηκαν ο Θάνος Βασιλόπουλος, γενικός γραμματέας Ομ. Ιδ. Υπαλλήλων και μέλος της διοίκησης της ΓΣΕΕ και οι δημοτικοί σύμβουλοι Πεντέλης Βασίλης Κωστόπουλος και Νέας Σμύρνης Ανδρέας Νεφελούδης.

Τέλος, το “παρών” έδωσαν οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι με τον συνδυασμό ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ, της Ρένας Δούρου, Θανάσης Δημάκης, Ηλίας Ζερβός, Πέτρος Μπαστέας, Κώστας Χαλκιαδάκης και Φώτης Χρυσικός.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet